Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Άνθρακες ο θησαυρός... κα Νάννου! Πάμε... γι άλλα!

 


Το μέγα σκάνδαλο της διαπλοκής και της βρώμικης συναλλαγής του Δημάρχου Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή με τον επιχειρηματία Αγγέλου έλαβε τέλος.  
Τζάμπα χύθηκε τόσο μελάνι για τις αρθρογραφίες, καταγγελίες και επιστολές στον Πρωθυπουργό από την κυρία Ρούλα Νάννου. 
Πολύ δε περισσότερο χύθηκε ηλεκτρονικό μελάνι, από τους ανώνυμους, γνωστούς - άγνωστους σχολιαστές με τα υβριστικά και χυδαία σχόλια που γέμιζαν νυχθημερόν τα τοπικά blogs.

Ο δήμος Σαλαμίνας σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση στο πρόγραμμα “Διαύγεια” επέβαλλε πρόστιμο ύψους 559.138,74€  λόγω παράλειψης υποβολής δηλώσεων λατομικού τέλους για τα έτη 2010-2011-2012.





3 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ; ΠΟΙΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΜΑΜΙΝΙΩΤΗ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ; ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΓΑΠΗ. ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΓΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΤΟΜΟ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ. ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΙΛΟ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΡΑΚΟΥΜΕΛΟ ΠΟΛΥ ΞΥΝΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό Τσαβαρής¨ Ενημερώνω δε, ότι έχουμε ήδη αποστείλει σχετικά κατασχετήρια στις τράπεζες. το είδε η άρρωστη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή