Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Κάλεσμα συμμετοχής για το Ετος Τσέχωφ

Η ομάδα ΘΕΑΤ.Ο.Σ ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων-προβών... στις 10 Σεπτεμβρίου και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους* να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου.

Υστερα απο μια επικοδομητική χρονιά με ενασχόληση πάνω στην commedia dell arte και την εφαρμογή της πάνω στο έργο Ο κατά φαντασίαν ασθενής του Μολιέρου (Τιμητική διάκριση στο φεστιβάλ Ελλη Λαμπέτη Μάνδρας Αττικής και βραβείο καλύτερης παράστασης στο φεστιβάλ Κορίνθου 2014), συνεχίζει φέτος την δράση της με τις μονόπρακτες κωμωδίες του Αντον Τσέχωφ τιμώντας έτσι τον μεγάλο συγγραφέα αλλά και το Ετος Τσέχωφ που έχει οριστεί για φέτος το 2015 απο τον θεατρικό κόσμο.

Τα έργα που θα δουλευτούν είναι η Επέτειος-Η πρόταση γάμου- και ο Γάμος. Η παράσταση που θα δημιουργηθεί με γενικό άξονα τον γάμο στον Τσέχωφ,θα έχει το γενικό τίτλο 'Οικογενειακή ευτυχία και σαμπάνια!' και θα παρουσιαστεί μέσα Γενάρη.Εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες η παράσταση θα διαγωνιστεί και στο Φεστιβάλ Καρδίτσας τον Μάρτιο αλλά και σε άλλα μικρά φεστιβάλ της Αθήνας.Παράλληλα με το χτήσιμο της παράστασης και την υποκριτική δουλειά των ρόλων θα παρέχεται υλικό που θα διαβάζουμε και θα συζητάμε ώστε να κατανοήσουμε και να γνωρίσουμε τον συγγραφέα, την θεματολογία του,τον τρόπο γραφής του ώστε να αποκτήσουμε έτσι μια πιο σφαιρική εικόνα για το συνολικό του έργο.


Τα μαθήματα-πρόβες θα γίνονται 2 φόρες την εβδομάδα.Οι ημέρες και ώρες θα οριστούν κατόπιν συνεννόησης με τους συμμετέχοντες.Προς το πλησίασμα της παράστασης οι πρόβες μας θα αυξηθούν για πρακτικούς λόγους.Το κόστος συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο είναι 25 ευρώ το μήνα (στην αρχή του κάθε μήνα).

*Οι νέοι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν,εφόσον τους το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους, χρόνο και όρεξη για δουλειά.χωρίς να πιέζονται!Το θέατρο είναι ένα ομαδικό παιχνίδι και πρέπει να έχουμε όρεξη για να παίξουμε ομαδικά, αλλιώς το παιχνίδι γίνεται κουραστικό και μονότονο!

Δηλώσεις ενδιαφέροντος στο: 694 27 03 455 η στο mail: kaliotsosm@hotmail.gr

Με εκτίμηση

Μιχάλης Καλιότσος
Ηθοποιός-σκηνοθέτης
Υπεύθυνος της ομάδας ΘΕΑΤ.Ο.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου