Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Αμείλικτα ερωτήματα για το νερό, που αναμένουν επίσημη απάντηση από την Δήμαρχο μας

“…Τι συμβαίνει με την ποιότητα του νερού της ΕΥΔΑΠ στο νησί μας; Είναι απαράδεκτο! Λες και πίνεις από πηγάδι! Προκαλεί ξηροστομία ειδικά σε εκείνους που συνηθίζουν να πίνουν ένα ποτήρι νερό πριν τον ύπνο... Μήπως θα έπρεπε να γίνει ανάλυση του νερού στο Χημείο; Πάντως κάτι δεν πάει καλά...”
Αυτό είναι Ε-Μαιλ που μας απέστειλε αναγνώστης μας πριν λίγο, υπάρχει δυνατότητα επίσημης απάντησης κα Δήμαρχε;
·         Προβλέπετε παρακολούθηση της ποιότητας του νερού που πίνουν οι δημότες μας ανά περιοχές;
·         Κι αν ναι, με ποια συχνότητα γίνεται αυτή;
Εδώ έρχεται κι ένα άλλο πρόβλημα να προστεθεί στα όσα ταλανίζουν τον λαό της Σαλαμίνας αυτό τον καιρό, οι χρεώσεις του νερού.
·         Πολλοί συγκάτοικοι μας στην περιφέρεια του νησιού ενώ πήραν τους λογαριασμούς του νερού κανονικά μέχρι τα χτες ξαφνικά δεν ξαναπήραν λογαριασμό, π.χ. κάποιος πήρε:
ü  Λογαριασμό από 13/11/13 έως 13/02/2014 πχ 25μ3
ü  Λογαριασμό από 13/02/14 έως 13/05/2014 πχ 24μ3
ü  Λογαριασμό από 13/05/14 έως 13/08/2014 πχ 48μ3
Ο μήνας είναι ήδη Γενάρης, που είναι οι λογαριασμοί; Θα σταλούν όλοι οι μήνες μαζί; Ανεβάζοντας έτσι την “σκάλα” στα κυβικά; Ανεβάζοντας έτσι και τον συντελεστή χρέωσης με τα νέα δεδομένα του 2015; Είναι αυτό νόμιμο; Κι αν είναι νόμιμο είναι και ηθικό;
Λάβετε υπ’ όψιν σας κα Δήμαρχε οι πολίτες που σας τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και όλοι οι υπόλοιποι -γιατί είσαστε Δήμαρχος ΟΛΩΝ των Σαλαμινίων- αναμένουν μια επίσημη απάντηση από την Δήμαρχό τους που την θέλουν αρωγό και συμπαραστάτη τους κι όχι αντίπαλο.
Με εκτίμηση
ο διαχειριστής
του SALAMIS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου