Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Με νέο σχόλιο-διαμαρτυρία, δημότισσα βάζει τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση, ανικανότητα ή σκοπιμότητα η «συσκότιση» στην ενημέρωση;;

Αναρτήθηκε από 

Θα ήθελα να ρωτήσω, είμαι Δημότισσα και έμαθα ότι αυτή την στιγμή γίνεται εκδήλωση στο Χωριό μου καταθέτουν στεφάνι στη Πλατεία του Χωριού μου και εμείς σαν Πολίτες δεν έχουμε ενημερωθεί για το γεγονός διότι ούτε Κοινοτικό Συμβούλιο έγινε ούτε σε κανένα ΜΠΛΟΚ μπήκε.

Καλά θα κάνατε εάν εσείς κρίνετε ότι πρέπει να απαξιώσετε τα μπλόκ, τα οποία μπλόκ ανεβάζουν και κατεβάζουν Δημάρχους και πολλές φορές για τις τοποθετήσεις τους το έχουν πληρώσει πολύ ακριβά!!!!
Θα απαξιώνατε τα Μπλόκ εάν είχατε άξιο επιτελείο (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Παρ’ ότι και εκεί είσαστε τυχερή, είχατε άξιους ανθρώπους για να κάνουν αυτή την δύσκολη εργασία όσο και να φαίνεται εύκολη, δυστυχώς τους απομονώσατε.
Κάποτε θα καταλάβετε τα λάθη σας αλλά θα είναι πολύ αργά για δάκρυα κυρία ΔΗΜΑΡΧΕ και για πολλούς άλλους που θα πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ θέλετε να το πείτε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ θέλετε να το πείτε.
Αλλά και αυτούς τους απαξιώσατε. Δικαίωμα σας εσείς είσαστε η Δήμαρχος και κάνετε τις σωστές, λάθος τις λες (επιλογές.)
Δημητριάδου Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου