Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Κοινωνικό Ιατρείο & Φαρμακείο Σαλαμίνας: Ένα θερμότατο ευχαριστώ από καρδιάς


Ένα θερμότατο ευχαριστώ απο καρδιάς στην επικεφαλής του Δικτύου Αλληλεγγύης της Δημοτικής Παράταξης «Ενεργοί Πολίτες Νέου Ψυχικού, Φιλοθέης, Ψυχικού, Νάντια Σουμπασάκη καθώς και τα μέλη του Δικτύου Αλληλεγγύης και ειδικότερα τον κ. Δημήτρη Μαρούδα, κ. Γιάννη Παπαναστασίου, κ. Γιώργο Σαβρανάκη, κ. Γιάννη Μιχελάκη, κ. Σπύρο Αυλωνίτη, κ. Ιλάν Σολομών, την κ. Κάρμεν Μαρούδα, την κ. Έτα Βασιλείου, την κ. Γεσθημανή Χατζηαντωνάκη.

Επίσης τον κ. Βενιώτη Κώστα μέλος του Δ.Σ. της «Αλληλεγγύης για Όλους» υπεύθυνο τροφής όπως και την κ. Παππά Γιώτα Περιφερειακή Σύμβουλο Δυτικής Αττικής και Εντεταλμένη Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων για την ευγενική, αλληλέγγυα χειρονομία τους όσον αφορά την διάθεση φαρμάκων, τροφίμων, ειδών ένδυσης και υπόδησης αποδεικνύοντας την έμπρακτη στήριξή τους στο Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας.
Και όσο η λιτότητα και τα μνημόνια βρίσκονται σε εξέλιξη, εμείς θα συνεχίσουμε ν΄ αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον!!!! Ένα μέλλον, που δεν το χρωστάμε στους εαυτούς μας, αλλά στα παιδιά μας!!!!


Πηγή: Efi Zissi 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου