Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Μάνος Δερτούζος/θέλω να εκφράσω την βαθύτατη λύπη μου, για την απρέπεια και την αισχρότητα του λόγου που χρησιμοποίησαν γνωστοί άγνωστοι , ανώνυμοι σχολιαστές για να καλωσορίσουν ένα νέο άνθρωπο στον πολιτικό στίβο της Σαλαμίνας.


Πηγή:

Μάνος Δερτούζος

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ κ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
AΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ
Αφού ευχηθώ καλή επιτυχία στον κ. Παναγόπουλο στο δρόμο για την Δημαρχεία του Δήμου Σαλαμίνας, θέλω να εκφράσω την βαθύτατη λύπη μου, για την απρέπεια και την αισχρότητα του λόγου που χρησιμοποίησαν γνωστοί άγνωστοι , ανώνυμοι σχολιαστές για να καλωσορίσουν ένα νέο άνθρωπο στον πολιτικό στίβο της Σαλαμίνας.

Η επίσημη υποψηφιότητα του κ. Παναγόπουλου ο οποίος επί της ουσίας κάνει έναρξη στον προεκλογικό αγώνα των Δημοτικών Εκλογών και τα αισχρά ανώνυμα σχόλια που γράφτηκαν, έδειξε αυτό που θα ακολουθήσει μέχρι τις Δημοτικές εκλογές.
Έχουμε υποχρέωση να κρατήσουμε το επίπεδο του προεκλογικού αγώνα υψηλά, εκεί που αξίζει για την Σαλαμίνα και τους πολίτες της και να απομονώσουμε όλους αυτούς τους ανώνυμους χυδαιολόγους από όλες τις πλευρές, που θίγουν υπολήψεις και οικογένειες και νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα υποβαθμίσουν τον πολιτικό τους αντίπαλο.
Δυστυχώς στην προεκλογική περίοδο που μόλις άρχισε, θα γίνουμε μάρτυρες μιας σκληρής αντιπαράθεσης για μία ακόμη φορά, που θα ξεφύγει από τα πολιτικά επιχειρήματα και θα φθάσει στα όρια της απρέπειας. Η αρχή έγινε σήμερα.
Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι, ότι ο σεβασμός στον πολιτικό αντίπαλο, είναι μία πράξη πολιτισμού και θεμέλιο κάθε κοινωνικής και πολιτικής πράξης. 

Όσοι δεν σεβαστούν αυτό το αξίωμα είναι σίγουρο ότι θα έχουν καταδικαστεί στις συνειδήσεις των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου