Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Oργή και κατάρες ...από το Μητσοτακέικο στον Καλαματιανό "λαδέμπορα"

Εφαγε και την Ντόρα  Η κατάρα ...του Μητσοτακέικου  λέγετε ...Σαμαράς !  Δεν θα πεθάνω πότε κουφάλα καλαματιανέ ...φώναζε ο γέρος  Μητσοτάκης  Δείτε την είδηση  
Ντόρα, δεν πας για επίτροπος στην Κομισιόν. Αυτό ήταν το νόημα του τηλεφωνήματος που έκανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη Ντόρα Μπακογιάννη, το όνομα της οποίας ακουγόταν έντονα ως της βασικής υποψηφίου να διαδεχθεί την Μαρία Δαμανάκη ως Επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr από το πρωθυπουργικό γραφείο, νέος Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν θα είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. 

Ο σημερινός υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, είναι σχεδόν με απόλυτη βεβαιότητα το πρόσωπο που θα διαδεχθεί την Μαρία Δαμανάκη ως ένα από τα μέλη του νέου Κολεγίου των Επιτρόπων υπό το νέο πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Κατά πληροφορίες από συνεργάτες του πρωθυπουργού η τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Σαμαρά με την κυρία Μπακογιάννη έγινε σε καλό κλίμα. Ο Αντώνης Σαμαράς εξήγησε στην πρώην υπουργό Εξωτερικών και αντίπαλό του στη διεκδίκηση της προεδρίας της ΝΔ τους λόγους για τους οποίους η κυρία Μπακογιάννη δεν θα είναι η πρόταση της Ελλάδας για τη θέση του Επιτρόπου στην Κομισιόν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου