Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Κ.Ι.Φ.Α. Δ. Σαλαμίνας: Δελτίο Τύπου




Το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγύης Δ. Σαλαμίνας εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου και καταγγέλει "συγκεκριμένο" τμήμα του Δήμου για διασπορά ψευδών και κακόβουλων ειδήσεων, περί δήθεν  ακύρωσης της συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στις 16 Αυγούστου στο Ευριπίδειο. Όσον αφορά τις "κυρίες" και τους "κυρίους" του συγκεκριμένου τμήματος του Δήμου Σαλαμίνας ΝΤΡΟΠΗ!!! και μόνο ΝΤΡΟΠΗ!!!

Δελτίο Τύπου
Σαλαμίνα 01/08/2014
Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορηθήκαμε τις προηγούμενες ημέρες ότι, κάποιοι “καλοθελητές” και οιονεί τα πάντα γνωρίζοντες, διασπείρουν ψευδείς φήμες - ειδήσεις στην Σαλαμίνα περί δήθεν ακύρωσης της μεγάλης συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που έχει προγραμματισθεί για το Σάββατο 16 Αυγούστου στο Ευριπίδειο Θέατρο, υπέρ των σκοπών του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ανησυχίες, φόβο ή αμφιβολία σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων με κίνδυνο να προκληθεί ζημία.
Διαμαρτυρόμαστε έντονα για τις ψευδείς φήμες που με δόλο διαδίδουν χωρίς να γνωρίζουμε τους σκοπούς που εξυπηρετούν οι … “καλοθελητές” αυτοί αλλά οι ενέργειές τους είναι τουλάχιστον ύποπτες και κακόβουλες με μοναδικό σκοπό να μας βλάψουν παραπληροφορώντας το κοινό.
Σας προσκαλούμε και υπενθυμίζουμε και εγγράφως την υποχρέωση του συγκεκριμένου τμήματος του Δήμου «που κάτι πήρε το αυτί τους»….. και διασπείρουν τις ανωτέρω ψευδείς ειδήσεις κακόβουλα να ανακαλέσουν τα όσα αναληθή διαδίδουν και να αποκαταστήσουν ΑΜΕΣΑ τις βλάβες και τις ζημίες που μας προξενούν με την ανωτέρω συμπεριφορά τους.
Για την ενημέρωση του κοινού, που είμαστε βέβαιοι ότι, θα στηρίξει με την παρουσία του το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας αλλά συνάμα θα τιμήσει τον προ πολλού καταξιωμένο καλλιτέχνη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τονίζουμε ότι η συναυλία στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας, θα γίνει κανονικά το Σάββατο 16 Αυγούστου, όπως ακριβώς έχει προγραμματισθεί και ανακοινωθεί ήδη εδώ και 2 μήνες.
Με την ρητή επιφύλαξη και κάθε άλλου νομίμου δικαιώματος μας και ιδίως του δικαιώματός μας να προσφύγουμε στα αστικά δικαστήρια διεκδικώντας αποζημίωση για κάλυψη κάθε θετικής ή αποθετικής ζημίας και περιουσιακής ή ηθικής μας βλάβης.
«Η Εθελοντική Ομάδα του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας»
Γ. Λουκά 36, 189 00 Σαλαμίνα
Τηλ. Γραμματείας: 2114110952, 210-4650212

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΝΕ? ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή