Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

"ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ"

ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 938
ΗΜΕΡ. 20/11/15

ΠΡΟΣ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, Κα ΝΑΝΝΟΥ - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ
ΚΟΙΝ. 1) ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒ. ΔΗΜΟΥ ΣΑΛ/ΝΑΣ
2) ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ
3) ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛ/ΝΑΣ
4) ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ
ΘΕΜΑ : "ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ"
Κα Δήμαρχε,
Με την εισήγηση της απόρριψης της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών Αττικής σχετικά με τη μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς της Πέμπτης στο Νησί μας παρόλο του ότι δύο (2) φορές ομόφωνα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σαλαμίνας, χάνονται και οι λίγες ελπίδες που προσδοκούσαμε για αλλαγή του οικονομικού κατεστημένου εξυπηρέτησης συμφερόντων, που εδώ και χρόνια τώρα δρουν στη Λαϊκή Αγορά της Πέμπτης στη Σαλαμίνα φυσικά με την ανοχή των υπευθύνων και εις βάρος των ντόπιων εμπόρων και παραγωγών.

Η θετική εξαρχής στάση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Κου Χατζηπέρου Παναγιώτη θεωρήσαμε ότι θα βοηθούσε στη λύση του προβλήματος. Τελικά αποδείχθηκε ότι κάποια συμφέροντα είναι πάνω από όλους και όλα.
Κυρία Δήμαρχε, Κύριοι Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο τρόπος ο οποίος όλο αυτό το διάστημα, χρονοτριβώντας για τους δικούς τους λόγους και τελικά απορρίπτοντας τις δύο (2) φορές ομόφωνη απόφαση του Δήμου Σαλαμίνας, είναι απαράδεκτος και θα πρέπει να τον αντιμετωπίσετε και νομικά διότι υπάρχουν παραβάσεις τις οποίες έχουμε στα χέρια μας αλλά και αν χρειαστεί να κινηθείτε δυναμικά ώστε να τους δείξουμε ότι πάνω από όλα πρέπει να σέβονται το Σαλαμίνιο λαό όπου εσείς εκπροσωπείται.
Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας θα είναι κοντά σας σε όποια απόφαση παρθεί που θα προστατεύσει το ντόπιο εμπορικό και παραγωγικό κόσμο.
Σας ευχαριστούμε και αναμένουμε σύντομα ενέργειές σας.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΦΟΥΡΙΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου