Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Θανάσης Αργ. Αλαΐσκας | Στόχος η κλοπή της κληρονομιάς μας

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε όλοι ως απλοί θεατές τα εκατομμύρια των προσφύγων πολέμου που προσπαθούν να βρουν ένα καταφύγιο γι’ αυτούς και τα παιδιά τους. Βλέπουμε την ενωμένη Ευρώπη των Εθνών, των νόμων, των αξιών, της ανθρωπιάς και του πολιτισμού, όχι μόνο να μην κάνει τίποτα γι’ αυτό το τεράστιο πρόβλημα, αλλά να καταδικάζει όλους αυτούς τους αθώους προσφυγές στην πλειοψηφία τους εγκλωβίζοντας τους στην Ελλάδα.
Η μια χώρα μετά την άλλη αφού πηρέ όσους εργάτες χρειαζόταν για να καλύψει τις ανάγκεςτης, με τον μανδύα αυτό έδειξε για λίγο την αλληλεγγύη της, τώρα κλείνουν τα σύνορα τους για να μην διαταραχτεί ο κοινωνικός ιστός τους.
Το σχέδιο του αφελληνισμού, της πολυπολιτισμικότητας και της αρπαγής της Ελληνικής γης είναι στο ζενίθ. Ποιος πιστεύει άραγε ότι η απόφαση της Ευρώπης να εγκαταστήσει τις φρεγάτες του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο θα σταματούσαν την ανεξέλεγκτη ροή των χιλιάδων μεταναστών; Ποιος δεν ξέρει ότι ήδη οι Μουσουλμάνοι Βουλευτές της Θράκης μιλούν για μειονότητες; Ποιος δεν έμαθε ότι απαγορεύτηκε στον Πρωθυπουργό να προσγειωθεί για ανεφοδιασμό στη Ρόδο; Ποιος δεν γνωρίζει ότι οι Τουρκικές φρεγάτες φθάνουν ανενόχλητες μέχρι το Σούνιο, όταν πριν λίγες  μέρες Ρωσικό μαχητικό παραβίασε για 10” τον εναέριο χώρο της Τουρκιάς και κατερρίφθη;
Η Ευρώπη μάς ζητά να δείξουμε αλληλεγγύη όταν καθημερινά στην Γερμάνια, στην Αυστρία, στο Βέλγιο οι επιδρομές ενάντια στους πρόσφυγες αποτελούν ρουτίνα. Ενώ την ίδια ώρα δεκάδες Έλληνες σώζουν από πνιγμό χιλιάδες ψυχές στο Αιγαίο.  Ο Έλληνας έχει στις ρίζες του τις αξίες και αυτό το εκμεταλλεύονται άριστα αυτοί που επί δεκαετίες σχεδιάζουν την διάλυση του Έθνους μας.
Το Δεκέμβρη του 2007 στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος είπε προς τον Ελληνικό λαό: Σταθείτε όρθιοι στις επάλξεις και μη ξεπουλήσετε τα Πρωτοτόκια σας. Πολλοί θα το άκουσαν ελάχιστοι θα μπήκαν στον κόπο να καταλάβουν τι νόημα είχε αυτή η συμβουλή. Ποια είναι τα πρωτοτόκια; Ποιοι θα μας τα πάρουν;
Η Ελληνική γλώσσα, αυτή που διδάσκεται με τον χειρότερο τρόπο, στο επόμενο διάστημα θα κυριαρχήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σας θυμίζω ότι ζούμε στον αιώνα της πληροφορικής, άρα όποιος την ελέγχει είναι ο δυνατός. Ο Μπιλ Γκέιτς είχε πει ότι τα αρχαία ελληνικά είναι η γλώσσα των θεών.  Σε δεκάδες λύκεια αλλά και Πανεπιστήμια ανά τον κόσμο διδάσκονται τα αρχαία ελληνικά, όταν την ίδια ώρα παραπάνω απ τους μισούς Έλληνες μαθητές που τελειώνουν το Λύκειο, δεν μπορούν να διαβάσουν ένα απλό κείμενο.
Τέλος, με τον όρο πρωτοτόκια δεν εννοούσε μόνο την γλώσσα μας, αλλά και τα Ελληνικά χώματα. Αυτά που με ένα καλά οργανωμένο σχέδιο εδώ και αρκετά χρόνια αμφισβητούνται. Τώρα ήρθε η ώρα δυστυχώς να χαθούν για χάρη της ευημερίας και της ειρήνης όπως είχε πει όχι τυχαία η Άννα Ψαρουδα Μπενάκη στον Κο Παπουλια.
Ας ευχηθούμε όλοι να πραγματοποιηθεί ένα θαύμα, όπως τόσα άλλα έχουν γίνει και την τελευταία στιγμή η Ρωμιοσύνη να  αντέξει στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.
*Ο Θανάσης Αργ. Αλαΐσκας είναι ιδιωτικός υπάλληλος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου