Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Οι Kινέζοι ξεκίνησαν τις διαδικασίες προκειμένου να φέρουν πλωτή δεξαμενή 300.000 τόνων στον Πειραιά. Οι «ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ» το γνωρίζουν ή ακόμη "ψάχνονται';

Μετά τα όνειρα χειμερινής και θερινής νυκτός (δελτία τύπου και πανηγυρισμοί Δημάρχου, Δημοτικής Αρχής και Διαπαραταξιακής για την διάσωση της Ιστορίας μας, της Κυνόσουρας και άλλα χαρωπά), ερχόμαστε στην σκληρή και οδυνηρή πραγματικότητα.

Στις 9/10/2016 το «ΕΘΝΟΣ» σε δημοσίευμα του  http://www.ethnos.gr/oikonomia/arthro/h_cosco_ksanaxtizei_ta_ellinika_naupigeia-64561001/ με τίτλο «Η COSCO ξαναχτίζει τα ελληνικά ναυπηγεία», αναφέρει μεταξύ άλλων «Το πλάνο των Κινέζων για τη δημιουργία στον Πειραιά μιας κορυφαίας ναυπηγοεπικευαστικής βιομηχανίας, πέρα από τον εκσυγχρονισμό δεξαμενών στον ΟΛΠ, περι­λαμ­βάνει μία νέα μονάδα που θα εξοπλίσει με πλωτή γέφυρα δεξαμενισμού μεγάλων ποντοπόρων πλοίων την Ψυττάλεια».


Ακολουθεί το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1169095/stin-uper-deksameni-tis-cosco-pnigontai-ta-ellinika-naupigeia με τίτλο «Στην υπερ - δεξαμενή της Cosco πνίγονται τα ελληνικά ναυπηγεία», … ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου