Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Συνέντευξη τ. Δημάρχου Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή στο SALAMIS NEWS WEB RADIO Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, εφ’ όλης της ύλης

Επικοινωνήστε μαζί μας με Ε-Μαιλ ή έστω με ανώνυμο σχόλιο στην πρώτη ανάρτηση και θέστε τις δικές σας ερωτήσεις θα τις θέσουμε όλες για λογαριασμό σας.



Παρασκευή λοιπόν στις 23 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, σε απ’ ευθείας μετάδοση ζωντανά στα μικρόφωνα του SALAMIS NEWS WEB RADIO

3 σχόλια:

  1. Ρε παιδάκι μου δεν έχεις καταλάβει ότι τις εκλογές τις έχασες και ότι δήμαρχος Σαλαμίνας δεν είσαι εσύ ;Δεν το έχεις ακόμα συνειδητοποιήσει ; O Καπετανάκης και ο Δερτούζος το κατάλαβαν αμέσως και γι ‘ αυτό συνεργάζονται με την δήμαρχο , εσύ τίποτα ακόμη . Βρε Γιάνναρε σύνερθε αγόρι μου τι είναι αυτά που κάνεις δεν είσαι δήμαρχοςςςςςςςςςςςςςςςς , σου το είχαν επαναλαμβανόμενα επισημάνει η στενοί σου συνεργάτες ο Κριτσίνιας ο Στελούνιας και ο Μαρούνιας .Φιλαράκια σου που σε εγκατέλειψαν και τους έχασες από φίλους γιατί δεν έγινες δήμαρχος τι άλλη απόδειξη θέλεις για να το καταλάβεις . ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ αλλά δημοτικός σύμβουλος πρέπει να το εμπεδώσεις Γιάννη μου για να ησυχάσει και ο τόπος και εμείς από εσένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο χρήστης Δημοτική Κοινότητα Αιαντείου Σαλαμίνας πρόσθεσε 11 νέες φωτογραφίες — μαζί με Ισιδώρα Παπαθανασίου Νάννου.Μου α

    ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ........

    Ή πλατεία του χωριού ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ μετά απο πολλά χρόνια μέσα απο τις παδικές φωνούλες των παιδιών μας στην δεύτερη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο ανακαινισμένο παλαιό δημοτικό σχολείο του χωριού απο τους μαθητές του δημοτικού σχολείου ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ που απήγγειλαν χριστουγεννιάτικα ποιήματα και χόρεψαν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.
    Σημαντική η παρουσία του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων που προσφεραν ζεστό κρασί αρωματικό με πορτοκάλι και κανέλα και ζέσταναν την χριστουγεννιατικη παγωνιά !!!
    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου.η πρόεδρος του χωριού κ. Καίτη Μπούταλη- Παυλίδη και ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννης Σκιαθίτης.
    .Συγχαρητήρια στο διδακτικό προσωπικό του σχολείου και στην διευθύντρια κ. Κατερίνα Μπούτση για την οργάνωση της όμορφης αυτής εκδήλωσης , ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές και του χρόνου!!!!

    k. Καιτη το παιδί μου ψηνετε στο πυρετο ακόμη δεν καταλαβαμε πολοι γονείς γιατι η γιορτη δεν εγινε μεσα στο σχολειο στην τεραστια εθουσα που εχει; Πιστευω και αλλα παιδακια θα εχουν τη τυχη του παιδιου μου μας βγηκε ξινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή