Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Απάντηση στον πρόεδρο της ΔΗΜ. ΚΟΙΝ. ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ

Απάντηση δημότισσας στον πρόεδρο της ΔΗΜ. ΚΟΙΝ. ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ στο 6ο θέμα της Η.Δ. «Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον καθαρισμό μνημάτων και το άναμμα των καντηλιών στο Κοιμητήριο Αμπελακίων.»
Αλήθεια πρόεδρε πως πας σε ψήφιση για θέμα που δεν κατέχεις; Δεν υπάρχουν υπηρεσίες για να σε ενημερώσουν; Θα το επαναφέρεις τώρα;
Από σχόλιο της, 9/3/15 19:38 
Κύριε Πρόεδρε δημοτικής κοινότητας Αμπελακίων. 

Στο προχθεσινό κοινοτικό συμβούλιο στο έξι θέμα που αφορούσε το άναμμα καντηλιών στο Κοιμητήριο Αμπελακίων μου δόθηκε ο λόγος μετά από αίτημα μου και σας ευχαριστώ πολύ.προκειμένου να εκφράσω τις απόψεις μου .Διαπιστώνοντας ότι οι κύριες που ασχολούνται με το άναμμα καντηλιών δεν καταβάλουν την προβλεπομένη από τον κανονισμό λειτουργίας εισφορά τους των 120 ευρώ και 175 ευρώ αντιστοίχως ,Μου απαντήσατε ότι έχετε διαφορετικό κανονισμό ,σας απάντησα ότι ο Δήμος είναι ένας και δεν υπάρχει ειδικός κανονισμός για εσάς. Για την ενημέρωση σας λοιπόν αν και θα έπρεπε να είχατε ενημερωθεί από τους υπευθύνους υπαλλήλους. σας λέω ότι:
Στο Δημοτικό Συμβούλιο 10/02/2011 και με την απόφαση 67/2011 ψηφίσθηκε κατά πλειοψηφία ο ενιαίος κανονισμός. Πιστεύω τώρα αφού ενημερωθήκατε από μία απλή δημότισσα ,να λάβετε τα μέτρα σας να εισπράξετε τα χρήματα αναδρομικά και το θέμα των υπευθύνων που δεν λειτούργησαν το να μη χάσει έσοδα ο Δήμος μας το αφήνω στην κρίση σας .
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου