Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Την άμεση απομάκρυνση των κεραιών ζητούν οι κάτοικοι της Αγ. Κυριακής


Αναρτήθηκε από 
Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σε διάφορες ιστοσελίδες της Σαλαμίνας σχετικά με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που έχουν εγκατασταθεί εντός του οικιστικού ιστού του νησιού, εμείς οι κάτοικοι της περιοχής Τσάμη, που βρισκόμαστε γύρω από τις κεραίες που έχουν εγκατασταθεί στην οδό Αγίας Κυριακής σε πολύ κοντινή απόσταση από τα σπίτια μας, θέλουμε για άλλη μία φορά να προβάλλουμε το ζήτημα αυτό.

Το πρόβλημα ξεκίνησε με την εγκατάσταση δύο κεραιών κινητής τηλεφωνίας και υπάρχει η πρόβλεψη να τοποθετηθούν και άλλες δύο κεραίες. Καλούμε τη νυν Δήμαρχο και όλους τους υποψηφίους δημάρχους να δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα με την άμεση απομάκρυνση των κεραιών. Αυτό θα συμβάλλει στην προστασία της υγείας των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι.
Παραδείγματα δημάρχων που έχουν κινητοποιηθεί και έχουν πρωτοστατήσει στην επιτυχή απομάκρυνση των κεραιών είναι πολλά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Εμείς επιθυμούμε μία ανάλογη στάση όλων των τοπικών αρχόντων  της Σαλαμίνας (συμπολίτευσης, αντιπολίτευσης και υποψηφίων δημάρχων), όπως και την ενημέρωσή μας για τις ενέργειες που θα γίνουν γι’ αυτόν τον σκοπό.
Οι κάτοικοι της περιοχής:
Μαρία Πατάπη, Φωτεινή Δ. Πατάπη, Θανάσης Δ. Βιλλιώτης, Παντελία Δ. Πατάπη, Αγγελική Δ. Πατάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου