Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Μάνος Δερτούζος/ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ 75 ΑΤΟΜΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ!!!


Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΎΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ
Απόφαση αδιανόητη και πρωτοφανής εκδόθηκε σήμερα από το μονομελές πλημμελειοδικείο Πειραιά για 15 Μηχανικούς και 55 πολίτες γιατί οι δεύτεροι συνδέθηκαν με την ΔΕΗ μετά από τακτοποίηση του αυθαιρέτου, το οποίο κατά την ερμηνεία του δικαστηρίου ευρίσκετο σε φερόμενη δασική έκταση.
Μετά από δύο μήνες και 7 συνεδριάσεις όπου 20 συνήγοροι υπεράσπισης με κάθε τρόπο προσπάθησαν να πείσουν το δικαστήριο για τα αυτονόητα , δεν κατέστη δυνατόν.
Οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι σεβαστές , αλλά πρέπει να γνωρίζουμε ότι και αυτές κρίνονται.
Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν αποφάσεις Πρωτοδικείων όπου αναστέλλουν την λήψη απόφασης για κατεδάφιση ενός σπιτιού μέχρι να αναρτηθούν και κυρωθούν οι δασικοί χάρτες. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας το οποίο αναστέλλει την λήψη απόφασης για τον ίδιο λόγο. Δεν είναι δυνατόν να βρίσκονται όλα τα σπίτια σε οικιστικές πυκνώσεις και να μην λαμβάνεται καθόλου αυτό υπ όψιν. Δεν είναι δυνατόν να δικάζονται πολίτες και να καταδικάζονται ότι βρίσκονται σε δασική έκταση χωρίς οι δασικοί χάρτες να έχουν αναρτηθεί.!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ!!! Δεν είναι δυνατόν να θεωρείται η ηλεκτροδότηση ενός σπιτιού διαρκές έγκλημα και να μην παραγράφεται στην πενταετία!!!
Η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα όχι μόνο για την Σαλαμίνα αλλά για όλη την Ελλάδα, αφού μπορεί να ταλαιπωρήσει χιλιάδες ανθρώπους που συνδέθηκαν με την ΔΕΗ ανεξαρτήτου χρονολογίας, αφού δεν υπάρχει παραγραφή λόγω πενταετίας και θεωρείται το ΕΓΚΛΗΜΑ!!! Διαρκείας!!!!!
Αυτή τη στιγμή χωρίς καθυστέρηση καλείται το κράτος να προχωρήσει στην ερμηνεία της οικιστικής πύκνωσης και να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών. Επιβάλλεται αυτή τη στιγμή να κατατεθεί τροπολογία και να μπορούν τα ακίνητα τα οποία βρίσκονται εντός οικιστικής πύκνωσης να συνδεθούν με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας.
Kαλούμε τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Φέμελο μετά την σημερινή καταδικαστική απόφαση να δώσει άμεση λύση , διότι βρισκόμαστε ενώπιον μιας πρωτοφανούς δίωξης με απρόβλεπτες συνέπειες.
Καλούμε τους Βουλευτές της Β Πειραιά να βοηθήσουν με κάθε τρόπο να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και να σταματήσει η μεγάλη ταλαιπωρία των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου