Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Κυρία Νάννου, ο χαρακτηρισμός της "πραγματικότητας" σε "εφιαλτική πρόταση" είναι απόρροια πλήρους άγνοιας ή στείρου λαϊκισμού;

                                                                    550μ.  Χ  320μ.



Κυρία Νάννου, προς ενημέρωση σας, "το επίπεδο οικόπεδο 170 στρεμμάτων έτοιμο προς αξιοποίηση στο νταμάρι της Τούρλας", είναι όρος της σύμβασης μεταξύ της πρώην Κοινότητας Σεληνίων και του Ο.Λ.Π. και έχει διαμορφωθεί έτσι, όπως το βλέπετε στη παραπάνω φωτογραφία με ημερομηνία 10/1/2012, από τα τέλη του 1995.
Σύμφωνα με την ίδια πάντα σύμβαση, το επίπεδο αυτό οικόπεδο έκτασης 170 στρεμμάτων, έπρεπε εδώ και χρόνια (από το 1991 όπου έληξε η σύμβαση), να έχει παραδοθεί στην πρώην Κοινότητα Σεληνίων, στην οποία και ανήκε.
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας απαιτεί το νόμιμο και αυτονόητο κυρία Νάννου: Να παραδοθεί από τον Ο.Λ.Π. η επίπεδη αυτή έκταση 170 στρεμμάτων στον Δήμο Σαλαμίνας προς αξιοποίηση. Απαιτεί  αυτό που οι προηγούμενες Κοινοτικές  και Δημοτικές Αρχές δεν έπραξαν, όπως είχαν υποχρέωση.
Κυρία Νάννου, το περιβαλλοντικό έγκλημα  έχει εκτελεσθεί. Το περιβαλλοντικό έκτρωμα είναι πραγματικότητα. Η περιοχή κηρύχθηκε πρόσφατα αναδασωτέα. Μην ανησυχείτε λοιπόν για πιθανή επαναλειτουργία του νταμαριού. Κάποιοι άλλοι πρέπει να ανησυχούν και να λυπούνται για την οριστική παύση της λειτουργίας του. Όχι εσείς κυρία Νάννου. Εκτός και αν ανήκετε σε αυτούς που είχαν και έχουν συμφέροντα από τη λειτουργία του λατομείου της Τούρλας.
Εσείς είστε υποχρεωμένη κυρία Νάννου, πρώτα να κατανοήσετε το σοβαρό και μεγάλο πρόβλημα που λέγεται ΤΟΥΡΛΑ και στη συνέχεια να συνταχθείτε με τις απόψεις και προτάσεις του Δημάρχου Σαλαμίνας: Να εφαρμόσει ο Ο.Λ.Π. τον όρο της σύμβασης και να παραδώσει στον Δήμο Σαλαμίνας την ήδη διαμορφωμένη επίπεδη έκταση των 170 στρεμμάτων προς αξιοποίηση, όπως έχει υποχρέωση.
Εκτός κι αν θέλετε, ο Ο.Λ.Π. να μη παραδώσει  την έκταση των 170 στρεμμάτων στον  Δήμο Σαλαμίνας στον οποίο ανήκει, αλλά στην COSCO.
Αν αυτό θέλετε κυρία Νάννου, να βγείτε και να το πείτε δημόσια, όπως συνηθίζετε.



1 σχόλιο:

  1. Άντε ρε άσχετε, τι μαλακίες είναι αυτά που γράφεις, από τίτλο μέχρι κείμενο; Αυτές τις μαλακίες έλεγε και ο φίλος σου ο Γιαννάκις και του στρίψανε στη μούρη όλες τις αποφάσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή