Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ!


Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη  
 
Μαντάρα τα έκανε η αντιδήμαρχος Ειρήνη Μπινιάρη.

Ανίκανη να διαχειρισθεί ακόμη και τα στοιχειώδη.

Ο κακός χαμός εχθές στο ''Κοινωνικό Παντοπωλείο'' του Δήμου Σαλαμίνας.
Η υπεύθυνη αντιδήμαρχος κατόρθωσε το ακατόρθωτο: μία κοινωνική προσφορά του Δήμου προς τους πολίτες που έχουν ανάγκη, να την καταστήσει θέατρο μάχης, με τους δημότες να διαμαρτύρονται, να εξοργίζονται και στο τέλος να καλούν την αστυνομία προκειμένου να επιβάλλει την τάξη.

Το κορυφαίο όμως βρίσκεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε. Σας την παραθέτουμε αυτούσια... Όπως ακριβώς την είδαμε δημοσιευμένη και με την ορθογραφία του συντάκτη της.
Πρόκειται περί μνημείου αγραμματοσύνης. Αν υπήρχε αστυνομία που να τιμωρεί τα γραμματικά λάθη ο συντάκτης της ανακοίνωσης θα είχε ήδη συλληφθεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ!  


ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ....

ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΕΝ ΕΔΕΙΝΑΝ ΤΡΟΦΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ
ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΡΟΦΗΜΑ, ΕΤΣΙ ΤΑ ΤΡΟΦΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΗΞΑΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΥΕΣΤΙΣΙΑ ΤΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ κ'ΜΠΙΝΙΑΡΙ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΠΑΝΤΩΠΟΛΕΙΟ ΔΗΝΗ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΥΦΗΖΟΥΝ.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΑ ΤΡΟΦΗΜΑ.
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΡΧΗΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΡΟΒΚΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ;;;; 


"ΤΟ ΓΚΑΖΑΚΙ" έχει από την πρώτη στιγμή στηρίξει την προοπτική της νέας δημάρχου Ρούλας Νάννου εδώεδώεδώεδώεδώεδώ και εδώ.

Όμως οφείλουμε να επισημάνουμε ότι τα πρώτα δείγματα γραφής της Ρούλας μας προβληματίζουν. 

Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι οι προθέσεις της είναι αγνές. Δεν αρκούν όμως μόνο οι προθέσεις. Οι πολίτες της Σαλαμίνας θέλουν και αποτελέσματα. 

Είναι νωρίς ακόμη... Το ξέρουμε! Αλλά αυτά τα ''απίστευτα'' που εσύνέβησαν εχθές είναι προμήνυμα κακών εξελίξεων. 

Ρούλα... Προσοχή στους συνεργάτες σου! Και μάζεψε και κάνα λουρί!

Σημ. Βάλε και κάνα δάσκαλο του δημοτικού να τους μάθει λίγο ορθογραφία. Είναι ντροπή να βλέπουν το φως της δημοσιότητας τέτοια κείμενα, όπως αυτό που παραθέσαμε.

  

1 σχόλιο:

  1. Κλαυσίγελος!
    Μπορούμε να μάθουμε το ονοματάκι του κυρίου ή της κυρίας που έγραψε το κειμενάκι;
    Τι είναι αυτά ρε; Όπως το ακούτε! ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! Αγράμματοι, αστοιχείωτοι που νομίζετε ότι διοικείτε νούμερα ξοφλημένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή