Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Γονιός έφερε την αστυνομία για να συλλάβει συμμαθητή του γιου του!

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Γονιός έφερε την αστυνομία για να συλλάβει συμμαθητή του γιου του!
Ακόμα ένα περίεργο περιστατικό συνέβη σε δημοτικό σχολείο της χώρας και πιο συγκεκριμένα στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου.

Σύμφωνα με μητέρα και δασκάλα του 8ου ΔημοτικούΚερατσινίου, γονιός, που εργάζεται ως βοηθός εισαγγελέα, βρέθηκε έξω από το σχολείο συνοδευόμενος με αστυνομία, προκειμένου να συλληφθεί ένας 10χρονος συμμαθητής του γιου του.

Όπως περιγράφει η κ. Χέλμη σε ποστ της στο facebook, ο γονιός μαζί με τους αστυνομικούς επιδόθηκαν σε face control των μαθητών, καθώς αυτοί εισέρχονταν το πρωί στο προαύλιο του σχολείου, προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 10χρονο ”δράστη”!

Σύμφωνα πάντα με την κ. Χέλμη, ο λόγος που οδήγησε τον γονιό σε αυτήν την ακραία συμπεριφορά, ήταν ο τσακωμός του γιου του με τον άλλο 10χρονο συμμαθητή του, την ώρα του διαλείμματος και ενώ έπαιζαν με τις τάπες τους!

Η Διευθύντρια του 8ου Δημοτικού Κερατσινίουπαρενέβη και αρνήθηκε να παραδώσει τον μαθητή στην αστυνομία και στον ”δήθεν βοηθό εισαγγελέα” όπως γράφει η κ. Χέλμη.

Τότε οι αστυνομικοί επιχείρησαν να συλλάβουν τη Διευθύντρια του Σχολείου, κάτι που δεν κατέστη εφικτό, ύστερα από την παρέμβαση των υπόλοιπων γονιών που βρίσκονταν εκεί.

Ο γονιός, έπειτα από τα παραπάνω οδηγήθηκε μόνος του στο Α.Τ. Κερατσινίου, όπου φέρεται να κατέθεσε μηνύσεις προς όλους τους εμπλεκόμενους.

Για οποιαδήποτε νέα πληροφορία θα σας κρατήσουμε ενήμερους!
Πάντως ό,τι και να συνέβη, μάλλον κρίνεται ως ακραία η συμπεριφορά του γονιού…

@ Την παραπάνω περιγραφή έχει κάνει με ποστ της στο facebook η κ. Μ, Γ.
Δείτε το σχετικό ποστ: 
keratsini
πηγή: salamina.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου