Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Ευχαριστήρια δήλωση Γιώργου Θ. Παναγόπουλου

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, 

Φίλες και φίλοι,  

Για μια ακόμη φορά θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την στήριξη σας. Η ψήφος σας στους συνεργάτες μου και μένα είναι ψήφος εμπιστοσύνης. Είναι ψήφος ευθύνης. Μιας ευθύνης που όλοι μας έχουμε απέναντι στο νησί μας και μιας ευθύνης που είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε.
Θέλω να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους δημάρχους και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για τον αγώνα που έδωσαν. Σ’ αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.  


Υπάρχει η Σαλαμίνα που μας ενώνει. 

Μια νέα εποχή ανοίγεται για το νησί μας. Αφήνουμε οριστικά πίσω μας όσα μας πλήγωσαν. 

Προχωράμε ενωμένοι. Όσοι θέλουν και μπορούν να προσφέρουν για το νησί μας. Εγγυώμαι ο ίδιος προσωπικά ότι δεν θα υπάρχουν διαχωρισμοί και αποκλεισμοί. Εγγυώμαι όμως, επίσης, ότι όσοι δουλέψουν με πρώτον εμένα, θα δουλέψουν με απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό προς τους δημότες.  

Τέλος, θέλω να μου επιτραπεί να απευθυνθώ στους νέους του νησιού μας. Όταν με μια μικρή παρέα νέων ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια πριν τρία χρόνια, κανείς άλλος δεν πίστευε ότι μπορούμε να πετύχουμε αυτό τον στόχο. Φάνταζε αδύνατον, σχεδόν ουτοπικό, μια μικρή παρέα νέων να πετύχουν κάτι τέτοιο. Όμως δεν σταματήσαμε στιγμή να κυνηγάμε το όνειρο μας και τελικά αυτό που έμοιαζε αδύνατο έγινε πραγματικότητα. Μην σταματάτε, λοιπόν, ποτέ να ονειρεύεστε. Μην σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρα σας. Μην αφήνετε ποτέ κανέναν να σας ‘κόψει τα φτερά’. Και να ξέρετε ότι από ’δω και πέρα θα έχετε έναν φίλο έτοιμο να σταθεί δίπλα σας, όπου χρειαστεί. 

                                                                                                 Με εκτίμηση 
                                                                                   Γιώργος Θ. Παναγόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου