Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

"Μπροστάρης" ο Αλέξης Τσίπρας στο σημερινό απεργιακό συλλαλητήριο!

 
Χαιρέτισε τους διαδηλωτές και έβγαλε και selfie μαζί τους ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Στην πορεία που διοργάνωσε η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ (ξεχωριστή ήταν η κινητοποίηση του ΠΑΜΕ) συμμετείχε και ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δεν αρνήθηκε στους διαδηλωτές που του ζητούσαν να φωτογραφηθεί μαζί τους και έβγαλε ακόμη και... selfie με τους απεργούς!
Μάλιστα, δύο από τις κυρίες με τις οποίες φωτογραφήθηκε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κυρία Γεωργία η οποία εργάζεται ως νοσηλεύτρια και η κυρία Μαρία, η οποία είναι διοικητική υπάλληλος, μίλησαν και είπαν πως ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ευγενικός και ότι δέχθηκε αμέσως να βγάλει selfie μαζί τους.
Σήμερα επιβεβαιώνεται με τον πιο δραματικό τρόπο το αδιέξοδο της στρατηγικής της υποταγής και της υποτέλειας στις πιο παράλογες εντολές και επιθυμίες της τρόικας.
Σήμερα επιβεβαιώνεται το αδιέξοδο της στρατηγικής του καλού και υπάκουου μαθητή που έχει επιλέξει η κυβέρνηση Σαμαρά εδώ και δυόμισι χρόνια.
Και δυστυχώς, σήμερα βρισκόμαστε σε πολύ χειρότερη θέση απ΄ αυτήν που ήμασταν το 2012.

Ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος διεξόδου είναι ο δρόμος της ρήξης με τον παραλογισμό των απαιτουμένων και των προαπαιτουμένων της λιτότητας, της διάλυσης της κοινωνικής συνοχής, της καταστροφής της παραγωγικής βάσης της χώρας. Αυτόν το δρόμο της ρήξης μπορούμε αποτελεσματικά να τον διαβούμε μόνο αν στο προσκήνιο είναι ο λαϊκός παράγοντας. Όπως σήμερα, με τη μαζική συμμετοχή στην απεργία αλλά και στους δρόμους από δεκάδες χιλιάδες πολίτες.

Κυρίως όμως μέσα από την αναπόφευκτη αλλά και αναγκαία προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία.
Αυτή θα δώσει μια ισχυρή εντολή διαπραγμάτευσης σε κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας που θα βγάλει τον τόπο από το αδιέξοδο, ανοίγοντας προοπτική, προοδευτική και δημοκρατική προοπτική για όλη την Ευρώπη, για όλους τους λαούς της Ευρώπης.
Τώρα είναι η ώρα γι' αυτό το μεγάλο και αποφασιστικό βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου