Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Σαλαμίνας.

Screenshot_1
Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε  σήμερα το πρωί στην Λεωφόρο Φανερωμένης λίγο πιο κάτω από από το Γενικό Λύκειο από τους καταστηματάρχες της περιοχής. Ο εμποροβιομηχανικός σύλλογος Σαλαμίνας είχε προειδοποιήσει από εχτές για την συγκέντρωση και είχε απευθύνει κάλεσμα στους καταστηματάρχες για να σταματήσουν τα έργα της ΕΥΔΑΠ που επρόκειτο να αρχίσουν σήμερα.

mposkos
Οι καταστηματάρχες διαμαρτυρήθηκαν για τον λόγο του ότι τώρα που ξεκινάει η Εορταστική περίοδος και ίσως υπάρξει μια λίγη κίνηση, τώρα θυμήθηκε η ΕΥΔΑΠ μετά από 8 μήνες να ξεκινήσει το έργο.
Τα μαγαζιά της Λεωφόρου Φανερωμένης κλείνουν το ένα μετά το άλλο και η ΕΥΔΑΠ μετά του εργολάβου που έχει αναλάβει το έργο πάνε να δώσουν την χαριστική βολή σε όσα έχουν απομείνει ανοιχτά.
dimosia-erga
Οι 70 περίπου καταστηματάρχες, πήγαν  στο Δημαρχείο όπου συναντήθηκαν με την Δήμαρχο και της εξέθεσαν το πρόβλημα τους. Η Δήμαρχος στην αρχή δεν έπαιρνε θέση και ως άλλος Πόντιος Πιλάτος ζητούσε από τους καταστηματάρχες να βάλουν την υπογραφή τους για να σταματήσει ο εργολάβος το έργο, για να κυνηγάει μέσω δικαστηρίων αργότερα η ΕΥΔΑΠ τους καταστηματάρχες. Λες και την εξέλεξε ο εργολάβος και η ΕΥΔΑΠ και όχι οι πολίτες της Σαλαμίνας.
Τα πνεύματα άναψαν και άρχισαν να φωνάζουν στην Δήμαρχο όπου στο τέλος συνεννοήθηκε με τον εργολάβο να τελειώσει το έργο πριν την έναρξη της εορταστικής περιόδου στης 14 Δεκεμβρίου 2014 και έτσι αποχώρησαν οι καταστηματάρχες.
Αναμένουμε συνέχεια…
UPDATED
Εκπρόσωπος της περιφέρειας  πολιτικός μηχανικός δεσμεύτηκε ότι τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί  έως της 14 Δεκ 2014, ενώ είχε τηλεφωνική επικοινωνία ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Χατζηπέρος με τους αγανακτισμένους καταστηματάρχες τους οποίους δεν μπόρεσε να τους πείσει να αποσυρθούν και τους έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα… Προεκλογικά όμως πέρναγε από κάθε ένα μαγαζί και τους χαιρετούσε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου