Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Δημοσκόπηση: Θέλετε να βλέπουμε online τις συνελεύσεις ΟΛΩΝ των Δημοτικών Συμβουλίων μέσω ίντερνετ;

dimoskopisi
Σε αρκετούς Δήμους, έχουν αρχίσει να βιντεοσκοπούν τα Δημοτικά Συμβούλια και να τα δείχνουν μέσα από την σελίδα του Δήμου online έτσι ώστε να γνωρίζουν οι δημότες τις αποφάσεις που παίρνει ο κάθε Δημοτικός Σύμβουλος.
Εμείς σαν Salamina.Net θέλουμε πρώτοι από όλους να υπάρχει ζωντανά η βιντεοσκόπηση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας
έτσι ώστε να ξέρουμε τι “καπνό” φουμάρει ο κάθε Δημοτικός Σύμβουλος και να μην μας παραπληροφορούν τα παπαγαλάκια.

Την δημοσκόπηση θα την βρείτε στην πρώτη σελίδα του Salamina.Net , σε όλες τις σελίδες των άρθρων και μπορούν να πάρουν μέρος μόνο όσοι έχουν social προφίλ έτσι ώστε να αποτρέψουμε τις διπλές και τρίδιπλες ψήφους.
Έχετε την δυνατότητα να κάνετε share (κοινοποίηση) την ψήφο σας (εάν θέλετε) έτσι ώστε να ξέρουν οι φίλοι σας τι ψηφίσατε.
Θα σας παρακαλούσαμε πολύ εάν θέλετε να κάνετε κοινοποίηση αυτό το άρθρο έτσι ώστε όλοι οι Σαλαμίνιοι να πάρουν θέση και να πιέσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο να κάνει πραγματικότητα την αίτηση μας.
Επίσης θα παρακαλούσα τα άλλα Σαλαμίνια blogs να προβάλουν και αυτοί με την σειρά τους την Δημοσκόπηση που κάνουμε, ή να κάνουν και αυτοί μία με αυτό το αίτημα εάν δεν θέλουν να προβάλουν την δικιά μας έτσι ώστε να κάνουμε πραγματικότητα την παρακολούθηση online των Δημοτικών Συμβουλίων της Σαλαμίνας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Salamina.Net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου