Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Σαλαμίνα: «Εστία μόλυνσης από εγκατελλειμένα αυτοκίνητα – Καταπάτηση οικοπέδων», καταγέλλει πολίτης



Τα απαραίτητα μέτρα από πλευράς δημάρχου, ζητά κάτοικος της Σαλαμίνας με επιστολή του στην aftodioikisi.gr και θέμα : «Εστία μόλυνσης από εγκατελλειμένα αυτοκινητα και πεταμένα σκουπίδια στον περιβάλλοντα χώρο κατοικίας (ανοιχτά οικόπεδα).
Επίσης καταπάτηση οικοπέδων και χρησιμοποίηση αυτών ως σκουπιδότοπους».
Αναλυτικότερα, τα… παράπονά του στο δήμαρχο:
«Στη Λεωφόρο Κακής Βίγλας, στο ύψος θέση Λακά και στις οδούς Ύδρας, στο τελείωμά της και Αγ. Νικολάου γωνία, έχουν κλειστεί οικόπαδα με αμμοχάλιο ώστε να μην μπορείς να περάσεις και έχουν γίνει υπαίθριες αποθήκες εναπόθεσης σκουπιδιών, με αποτέλεσμα οι αρουραίοι να κάνουν πάρτυ.
Επίσης υπάρχουν δύο αυτοκίνητα χελώνες σκαραβαίοι 5 χρόνια παρατημένοι με αποτέλεσμα να είναι γεμάτοι αρουραίους. Παρακαλώ κ. Δήμαρχε να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα διότι ορισμένοι γείτονες είναι χειρότεροι και από γαϊδούρια. Αποζητώ την ηρεμία του μέρους και τη νοικοκυροσύνη. Επίσης υπάρχουν ζωντανα μέσα στα σπίτια τα οποία δεν σιτίζονται σωστά με αποτέλεσμα κάθε μήνα να στέλνουν και από ένα στη χωματερή. Ήδη γνωρίζω δύο σκυλιά που έχουν εξαφανισθει και τα οποία έχουν φέρει μαζί τους οι λεγόμενοι καλοί γειτοντες. Είναι πολλά τα προβλήματα, αλλά ας αρκεστούμε σε αυτό: να μπει μια τάξη. Κάντε τα εγκαταλειμμένα οικόπεδα δρόμους. Είναι αναγκαίο.
Ένας δυσαρεστημένος πολίτης»

*Ηλεκτρονική διεύθυνηση και όνομα στη διάθεση της ιστοσελίδας http://www.aftodioikisi.gr/parapona_sto_dimarxo/salamina-estia-molinsis-apo-egkatelleimena-aftokinita-katapatisi-oikopedon-katagellei-politis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου