Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Γραφείο Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων στο δήμο Ιωαννιτών! Και στην Σαλαμίνα κύριε???

 
Δεκάδες πολίτες των Ιωαννίνων και κυρίως μικρά παιδιά, παρά την καταρρακτώδη συμμετείχαν στα εγκαίνια του Γραφείου Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του δήμου Ιωαννιτών, στέλνοντας μήνυμα ευαισθητοποίησης για τα εγκαταλειμμένα τετράποδα.
Η συνέχεια του άρθρου στο…
Καλλικράτης
Σημείωση διαχειριστή:
Εδώ σε μας δεν πάνε δυο μέρες καλά, καλά όπου αγέλη αδέσποτων σκύλων στο δάσος της Φανερωμένης επιτέθηκε σε περιπατητή,
τον έριξαν κάτω τον κατέφαγαν κι αν δεν περνούσε αυτοκίνητο από το εν λόγω σημείο να πλησιάσει την “συμπλοκή” να τρομάξουν προσωρινά και να αποτραβηχτούν, θα τον είχαν κατασπαράξει κυριολεκτικά. Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται ελπίζουμε εκτός κινδύνου.
Δεν το αναφέρουμε για αντιπολιτευτικούς λόγους, μια και το φαινόμενο της δυστοκίας από μεριάς του δήμου Σαλαμίνας στην ουσιαστική φροντίδα των αδέσποτων δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Όμως, επιτέλους κάποτε πρέπει να ξεκινήσει.
Άλλωστε είναι ένα σύνθετο πρόβλημα που δεν είναι εύκολο στην λύση του, ούτε μπορεί ο Δήμος από μόνος του να επιληφθεί του θέματος χωρίς την υποστήριξη και την συνεργασία των φιλοζωικών οργανώσεων και των εθελοντών του τόπου, λύσεις υπάρχουν φτάνει κάποιος να το θέλει και να το προχωρήσει έστω και με διστακτικά βήματα.
Είμαστε ανοιχτοί, στον διάλογο και θα στηρίξουμε ουσιαστικά κάθε σοβαρή προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου