Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Οι επιτυχίες της απελθούσας Δημοτικής Αρχής Γιάννη Τσαβαρή συνεχίζονται και το 2015!!!



            Οι κομβικοί άξονες της λειτουργίας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής είχαν ως στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των δημοτών  μας, με γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας τους. Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση «βλέπουμε» να «παίρνουν σάρκα και οστά» οι πρωτοβουλίες και ενέργειες, που είχαμε κάνει ως Δημοτική Αρχή.

            Όπως είναι γνωστό, το 2014 είχε εξασφαλισθεί, συνολικά, ποσό 1.000.000 ευρώ για την «Συντήρηση Επαρχιακού και λοιπού Οδικού Δικτύου Σαλαμίνας» (500.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2014 του Υπ. Ανάπτυξης και Υποδομών, έργο το οποίο έχει ήδη δημοπρατηθεί και η κατασκευή του ξεκινάει τους επόμενους μήνες και 500.000 ευρώ από Ίδιους Πόρους του εγκεκριμένου Προϋπολογισμού του 2014 της Περιφέρειας Αττικής. (βλέπε, ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 9ης συνεδρίασης του Δ.Σ. ΕΔΩ, ως και Σύνταξη μελέτης του έργου Συντήρηση επαρχιακού και λοιπού οδικού δικτύου Σαλαμίνας ΕΔΩ)
            Όσον αφορά την χρηματοδότηση του έργου από Ίδιους Πόρους της Περιφέρειας Αττικής , έφτασε και αυτό (μετά την χρονική ωρίμανση) στο στάδιο της υλοποίησης, αφού πρόσφατα υπογράφτηκε η Προγραμματική Σύμβαση (προϋπολογισμού  500.000 ευρώ) μεταξύ του Δήμου Σαλαμίνας και της Περιφέρειας Αττικής.
             Μετά την υπογραφή και της 2ης Προγραμματικής Σύμβασης,  θέλω να ευχαριστήσω, για άλλη μια φορά, τόσο την απελθούσα Αιρετή Περιφερειακή Διοίκηση Αττικής και συγκεκριμένα τους κ.κ. Γιάννη Σγουρό και Δημήτρη Κατσικάρη, όσο και την σημερινή Αιρετή Περιφερειακή Διοίκηση Αττικής και συγκεκριμένα την κ. Ρένα Δούρου και τον κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο.

Σαλαμίνα 07/04/2015
Ο π. Δήμαρχος Σαλαμίνας
Γιάννης Τσαβαρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου