Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Αφιερωμένο στα παιδιά και στα εγγόνια μου «Όποιος στη μάχη πάει για να πεθάνει, τότε τον πόλεμο τον χάνει»!

Αναρτήθηκε από SALAMIS-NEWS

Παιδί μου, ποτέ μέχρι σήμερα δεν προσπάθησα να σας πείσω ποιο δρόμο να ακολουθήσετε επαγγελματικά ή πολιτικά. Πιστεύω πως έχετε την ωριμότητα να ενεργήσετε με σύνεση  κι έτσι πράξατε όλες τις φορές που χρειάστηκε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στην ζωή σας. Είσαστε η γενιά που θαυμάζω!



Είμαι βέβαιος πως αυτό θα πράξετε κι αυτή την φορά που σας καλεί η πατρίδα να κάνετε το πατριωτικό σας καθήκον, θα πράξετε το σωστό.

Απλά, εμπιστευτείτε απόλυτα το Ελληνικό σας ένστικτο σκεφτείτε πατριωτικά και βγάλτε από μέσα σας τον φόβο που κάποιοι Εθνο-προδότες προσπαθούν γι άλλη μια φορά να σας εμφυτεύουν για ίδιον όφελος. Είμαστε Έλληνες, είμαστε Ευρωπαίοι και όπως κανείς δεν μπορεί να σε διώξει από την Ελλάδα έτσι και κανείς δεν μπορεί να σε διώξει κι από την Ευρώπη, μη «μασάτε» καλό παραμύθι τους αλλά δεν έχει δράκο.
Μην ξεχνάτε δε, μια κι εσείς έχετε πιο πρόσφατη την Ελληνική ιστορία, όποτε οι Έλληνες χάσαμε, δεν χάσαμε από τους εχθρούς,χάσαμε από τους δικούς μας προδότες γιατί ιστορικά, σε κάθε μάχη βρισκόταν κι ένας "Εφιάλτης" απομονώστε λοιπόν τους σύγχρονους "Εφιάλτες" και στείλτε τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ψηφίζοντας κατά συνείδηση χωρίς φόβο.
«Όποιος στη μάχη πάει για να πεθάνει, τότε τον πόλεμο τον χάνει»! Εσύ παιδί μου, το μόνο που ‘χεις να χάσεις είναι τα δεσμά σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου