Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

«Σαλαμίνια»: Ο Πάνος Καμμένος στηρίζει τη Σαλαμίνα για «Πολιτιστική Πρωτεύουσα»!

Στις εκδηλώσεις τιμής για την επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας παραβρέθηκε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, μαζί με τον… Δημήτρη Καμμένο και είχε λόγια ενωτικά και πατριωτικά, λόγω της ημέρας.

Όπως είπε, «πρέπει σε ημέρες όπως αυτή να αναλογιζόμαστε και να θυμόμαστε, πως όποιες και αν είναι οι διαφορές μας, υπάρχει κάτι βαθύτερο και ιερότερο που μας ενώνει. Είμαστε όλοι Έλληνες, τιμούμε μαζί τους ήρωές μας και έχουμε χρέος να παλεύουμε όλοι μαζί για να ανορθώσουμε την πατρίδα μας. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε εκείνες τις δράσεις που διασφαλίζουν το δημόσιο συμφέρον, τη σταθερότητα και την ασφάλεια, τις πράξεις που δίνουν προοπτική και ελπίδα στον ελληνικό λαό και την πατρίδα μας».
Για την επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, ανέφερε επίσης ότι «επρόκειτο περί μιας νίκης που κατά γενική ομολογία υπήρξε καθοριστική για τη διάσωση του Δυτικού Πολιτισμού», μία από τις πρώτες συμμαχικές επιχειρήσεις απέναντι σε έναν κοινό εχθρό, αφού ο αγώνας κατά των Περσών ήταν αγώνας για την ελευθερία, ήταν μια νίκη του ελεύθερου πνεύματος κατά της βαρβαρότητας και της υποτέλειας».
• Η είδηση όμως ήταν στο τέλος: Δεσμεύθηκε ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ να υποστηρίξει την υποψηφιότητα της Σαλαμίνας ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021!
Για να δούμε, τι θα πρωτο-υποστηρίξουν…
http://limani24.gr/

1 σχόλιο: