Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν




Αναρτήθηκε από 

Χαρακτηριστικό της σημερινής αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς και ψυχολογίας των διοικούντων είναι το και καλά ανώνυμο σχόλιο (διάβασε το ΕΔΩ)για να καταλάβεις με ποιους έχεις να κάνεις φίλε αναγνώστη!
Αυτός είναι ο «δημοκράτης», είναι αυτός που θεωρεί τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της Σαλαμίνας πιθήκους!
Ναι είναι αυτός ο άνθρωπος του Νεάντερνταλ που τολμά να ειρωνευτεί τον αντιδήμαρχό του (προφανώς γιατί δεν υπάκουσε εις τας διαταγάς) και να λέει, όχι ότι ήρθε στο ΔΣ από δημοκρατική ευαισθησία, αλλά, άκουσε, άκουσε, για να ακουμπήσει κάπου να κοιμηθεί!
Έτσι λοιπόν συμπεραίνουμε αβίαστα ότι οι υπόλοιποι σύμβουλοι, σύσσωμοι υπάκουσαν εις τας διαταγάς και γλύτωσαν τον διασυρμό του ανθρώπου Νεάντερνταλ! Αλήθεια ποιος κυβερνά τελικά αυτό το νησί; Ποιος παίρνει της αποφάσεις; Ποιος κινεί τα νήματα θα πας ή δεν θα πας στο συμβούλιο!

Η παντελής απουσία τους από την σημερινή νόμιμη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου (που σημειωτέον δεν έχει προηγούμενο) με λαμπρή εξαίρεση αυτή του αντιδημάρχου καθαριότητας κ Χατζή είναι αχαρακτήριστη και χωρίς καμιά δικαιολογία του συνόλου της πλειοψηφίας της δημοτικής αρχής.
Με πολύ βαθιά θλίψη αντιμετώπισα την σημερινή αχαρακτήριστη πράξη όλων και κυρίως αυτών που θεωρούσα σοβαρούς και φίλους καλούς, να υποκύπτουν στην διαταγή για αποχή, αλήθεια ποίου;
Θα ήταν χρήσιμο κάποια στιγμή να μιλήσουν κάποιοι να σηκώσουν το κεφάλι, επιτέλους να αντιδράσουν σε απαράδεκτες συμπεριφορές, δεν υπάρχει δικαιολογία κυρίες και κύριοι.
Αλήθεια φίλοι μου καλοί, τελικά αποχή από πού; Απ’ τα δημοκρατικά σας καθήκοντα;
Αποχή από την εμπιστοσύνη που σας έδειξε ο Σαλαμίνιος ψηφοφόρος για να προστατέψετε τα συμφέροντα του; Έτσι του ανταποδίδετε το ευχαριστώ για την τιμή που σας έκανε;
Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που αυτός ο λαός νοιώθει προδομένος από τους ηγέτες του κι αυτό θα το εκφράσει με πολύ, πολύ θυμό όταν έλθει η δική του ώρα  στην κάλπη χωρίς δισταγμό και οίκτο.

Αλήθεια η πρόσκληση των 11 δεν ήταν νόμιμη; Δεν είχε υποχρέωση η πρόεδρος να συγκαλέσει το δημοκρατικό συμβούλιο; Κι αν σεις είχατε άλλη άποψη δεν είχατε την δημοκρατική υποχρέωση να ‘ρθείτε εκεί στον ναό της δημοκρατίας και να την εκφράσετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου