Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας: Κάλεσμα για την παρουσία όλων μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Σαλαμίνας

Αναδημοσίευση από  Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλα τα μέλη, φίλους και φίλες! Υπενθυμίζουμε πως σήμερα, 23 Νοεμβρίου, 2015, και ώρα 6 μ.μ, στην Αίθουσα Δημοτικών Συμβουλίων (Δημαρχείο Σαλαμίνας), θα πραγματοποιηθεί Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ. Η παρουσία σας θεωρείτε απαραίτητη διότι είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας.


Εφημεριδα Ανατροπες
Μετά ην ομαδική κοπάνα των συμβούλων τις πλειοψηφίας, επαναλαμβάνετε η ανακληθείσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με θέμα την αύξηση των δημοτικών τελών
ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 29ης Συνεδρίασης ( Τακτική )
Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67, παρ. 2 του Ν. 3852/2010 σε συνδυασμό με το άρθρο 3 παρ. 3δ του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας , να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 23ην Νοεμβρίου 2015, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18:00, στο Δημοτικό Κατάστημα, λόγω ματαίωσης ελλείψει απαρτίας κατά την 28ην Συν/ση της 26ης Νοεμβρίου 2015 , για συζήτηση του παρακάτω θέματος:
- «Αναπροσαρμογή Δημοτικών Τελών για το οικονομικό έτος 2016», κατόπιν αιτήματος 11 Δημοτικών Συμβούλων, σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ.3δ. του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Λεμονιά Καπετάνιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου