Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Πρόσκληση σε σεμινάριο Α΄ Βοηθειών για παιδιά

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016, στις 6:30 μ.μ. στην δωρεάν ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί εντός των εγκαταστάσεων του διδακτηρίου μας (4ο Νηπιαγωγείο Σαλαμίνας, Μουσών 14, Άγιος Νικόλαος Σαλαμίνας) από την εκπαιδεύτρια πρώτων βοηθειών κα Ειρήνη Νικάκη, για πρόληψη ατυχημάτων μικρών παιδιών και παροχή πρώτων βοηθειών σε αυτά. 
Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και απευθύνεται σε γονείς, κηδεμόνες ή ενήλικες που ασχολούνται με παιδιά και είναι ευαισθητοποιημένοι για την ασφάλειά τους.

Υποσημείωση:
Σας ενημερώνουμε ότι χρειαζόμαστε παιδικές στολές για παιδιά ηλικίας 4-6 ετών για τις σχολικές γιορτές μας που γίνονται σταθερά όλο τον χρόνο.
Εάν έχετε μία στολή για την ηλικία αυτή και την έχετε ξεχασμένη σε κάποιο πατάρι ή προτίθεστε να την πετάξετε, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να μάς τη δωρίσετε. Θα μάς διευκολύνατε πολύ να οργανώσουμε ένα βεστιάριο για τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας και η στολή του παιδιού σας, που μεγάλωσε, θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο βοηθώντας και άλλα παιδιά να ντυθούν.
Στολές που θέλουμε είναι: για την 28η Οκτωβρίου, παραδοσιακές για την 25η Μαρτίου, για το Πολυτεχνείο, για τα Χριστούγεννα, για το Καλοκαίρι και Αποκριάτικες.
Πληροφορίες: Παντελία Πατάπη, 2104656988.
Ώρες επικοινωνίας: καθημερινά 8:00 π.μ. έως 12:00 μ.
Καλή Χρονιά!

4ο Ν/Γ Σαλαμίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου