Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Εμφανέστατη πλέον η σύγκρουση της Δημάρχου / Εργαζομένων

Αναρτήθηκε από 
Για πολλούς ήταν αναμενόμενη η σύγκρουση της Δημάρχου με τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα μ’ αυτούς της καθαριότητας που στο χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο, δεν δίστασε να τους κατηγορήσει για τεμπελιά και ανικανότητα μια και δεν είναι ικανοί να χειριστούν ούτε ένα μηχάνημα όπως χαρακτηριστικά είπε, απείλησε δε με μετατάξεις!
Είναι αλήθεια κα Δήμαρχε, πως αν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και τα τυπικά παραστατικά και δεν το πράττουν, είναι άρνηση εργασίας και τότε θα είμαστε όλοι μαζί σας.

Αν όμως δεν έχουν τις γνώσεις ή ακόμα χειρότερα, αν δεν έχουν τις απαραίτητες άδειες δεξιοτεχνίας όπως ο νόμος προβλέπει για το όποιο μηχάνημα, πως τους ζητάτε εσείς να παρανομήσουν;
Στο ω μη γένοιτο, ποιος θα ‘χει την ευθύνη; Άγνοια νόμου δεν επιτρέπεται και στην παρανομία δεν έχει ισχύ το εντέλλεσθε κα Δήμαρχε, ‘σεις το ‘χετε πει πρώτη εδώ και χρόνια.
Μετά το πρόσφατο ατύχημα του 5μηνήτη που τόσο άδοξα χάθηκε σε διπλανό Δήμο, αν μη τι άλλο θα ‘πρεπε να είσαστε σοφότερη και επιφυλακτικότερη, φαντάζεστε κα Δήμαρχε το ω μη γένοιτο με εθελοντή; Ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω. Η κότα πίνει νερό και κοιτά και το Θεό, ο άνθρωπος; Μπορεί να μη μπορείτε κι είναι κατανοητό να ικανοποιήσετε οικονομικές τους απαιτήσεις και υπερωρίες, σκεφτήκατε όμως πως ακόμα κι ένα ευχαριστώ πολλές φορές θα ήταν αρκετό για πολλούς απ’ αυτούς που διασύρατε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο;
Ελπίζω οι πληροφορίες μας να είναι λαθεμένες γιατί μέχρι σήμερα κανένας δημοτικός υπάλληλος δεν αρνήθηκε να προσφέρει την εργασία του, πολλάκις δε πέραν του ωραρίου τους και φυσικά, παρά τα πολλά υποσχόμενα, δεν πληρώθηκαν καν τις υπερωρίες τους.

Ας βγάλετε λοιπόν μια δική σας ανακοίνωση να ενημερώσετε αυτό τον λαό της Σαλαμίνας κα Δήμαρχε που τον έχετε ξεχασμένο, η ενημέρωση είναι η ελάχιστη των υποχρεώσεων σας!

1 σχόλιο:

  1. Πολύ αρνήθηκαν να εργαστούν σχολουν 11 η ώρα και γράφουν υπερωρίες και αυτοί οι μόνιμοι συμπεριφέρονταν απαράδεκτα στα πεντάμηνα, αυτή είναι η αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή