Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Μεγάλο παρασκήνιο εκδηλώθηκε μεταξύ εθελοντικών ομάδων που συμμετείχαν στην διεξαγωγή το «Hellas Salamina Island MTB UCI Races – February 2016» που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 19 – 21 Φεβρουαρίου

                                                             Αναρτήθηκε από agkathi.salamis
Μεγάλο παρασκήνιο εκδηλώθηκε μεταξύ  εθελοντικών ομάδων που συμμετείχαν στην διεξαγωγή το «Hellas Salamina Island MTB UCI Races – February 2016» που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 19 – 21 Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα οι διοργανωτές των αγώνων είχαν ζητήσει την  Βοήθεια αρκετών εθελοντικών οργανώσεων για την ομαλή διεξαγωγή των αγόνων.
Έτσι λοιπόν παρών στους αγώνες της περασμένης Κυριακής 21/2/2016 ήταν η νεοσύστατη εθελοντική ομάδα  Δ.Α.Κ. Σαλαμίνας  οι εθελοντικές  ομάδες  Ε.Δ.Ο.Κ. η Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας  Δ.Ε.Σ. και ο Όμιλος  Φίλων του Δάσους 2ΔΑΚ

Όταν αντιλήφθηκαν η Δ.Α.Κ. Σαλαμίνας την παρουσία στην εκδήλωση τον Ομίλου Φίλων του Δάσους 2ΔΑΚ έγιναν έξαλλοι και ζήτησαν από τον διοργανωτή των αγώνων να διώξει τον συγκεκριμένο εθελοντή από τον χώρο της εκδήλωσης (διώξε αυτό το μ@@@@@ τώρα αλλιώς θα φύγουμε εμείς) του είπαν.

Στην συνέχεα ο διοργανωτής των αγώνων ζήτησε από τον συγκεκριμένο εθελοντή του Ομίλου Φίλων του Δάσους να αποχωρίσει, όπως και έγινε.

Να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη εθελοντική ομάδα Δ.Α.Κ. Σαλαμίνας έχει εκφράσει την δυσαρέσκεια της και για την εθελοντική ομάδα του Ε.Σ.Σ.Α.Κ. λέγοντας ότι αν έρθουν αυτοί σε οποιαδήποτε εκδήλωση θα αποχωρίσουμε εμείς.

Επίσης να επισημάνουμε ότι σε μια πρωτοβουλία που είχε κάνει η εθελοντική ομάδα Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας Δ.Ε.Σ. καλώντας όλες τις εθελοντικές ομάδες σε διαβούλευση και κοινή ανακοίνωση  για κοινή γραμμή και συμφιλίωση των εθελοντικών ομάδων της Σαλαμίνας (βλέπε εδώ την ανακοίνωση)  η Δ.Α.Κ. Σαλαμίνας  δεν συμμετείχε.

Διερωτώμαστε γιατί τόσο μίσος και απαξίωση προς τον Όμιλο Φίλων του Δάσους και το Ε.Σ.Σ.Α.Κ. αφού πριν λίγα χρόνια άνηκαν και οι ίδιοι στους φίλους του δάσους και ήταν συνάδελφοι με όλους.


Να τονίσουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές εθελοντών προς εθελοντές ντροπιάζουν τον εθελοντισμό και μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές πιο σκοτεινές. 

2 σχόλια:

  1. ΔΑΚ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ….. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ….. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι ρε φίλε, αυτό αποκλειστικότητα των φεριμποτατζήδων που κρατούσαν ομπρέλα στον τότε λαμογιοδήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή