Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Μάνος Δερτούζος: "ANOIΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ!!!"

Ως προαπαιτούμενο για την κτηματογράφηση της χώρας ψηφίστηκε χθες στη Βουλή, Νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, με το οποίο ανοίγει ο δρόμος για να τελειώσει η ομηρία εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών σε όλη την Ελλάδα και χιλιάδων πολιτών σε όλη τη Σαλαμίνα.
Αυτοί που δεν καταπάτησαν, αυτοί που αγόρασαν νομότυπα ένα αγροτεμάχιο, όπως οι περισσότεροι στη Σαλαμίνα και βρίσκονται περισσότερο από 30 χρόνια πολιτικοί όμηροι ενός πολιτικού συστήματος που ενώ έβλεπε την πραγματικότητα και το πρόβλημα αδυνατούσε να παρέμβει ουσιαστικά, ελπίζουν πλέον ότι η ομηρία τους θα σταματήσει.


Δίδεται λύση σε οικισμούς αλλά και αδόμητα οικόπεδα που αντιμετωπίζουν προβλήματα νομιμότητας και μέχρι σήμερα η πολιτεία είχε "νεκρώσει" κάτι που είχαμε αναφέρει στην τελευταία συγκέντρωση που κάναμε στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη πριν από δύο μήνες. Τότε είχαμε αναφέρει τις σημερινές εξελίξεις.
Σύντομα θα ανακοινώσουμε ημερομηνία συγκέντρωσης όπου θα αναφερθούμε στα νέα δεδομένα και το πώς θα κινηθούμε στο εξής.


Τελειώνοντας θέλω να εκφράσω την λύπη μου για όλους εκείνους όλα αυτά τα χρόνια της ομηρίας μας ακόμη και σήμερα, επώνυμα ή ανώνυμα κάτω από την κουκούλα της ανωνυμίας, βρέθηκαν απέναντί μας και μας πολέμησαν σαν να ήμασταν καταπατητές, ενώ γνώριζαν ότι κάτι παρόμοιο δεν συνέβαινε. Τη στιγμή αυτή δεν κρατάμε κακία σε κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου