Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Επισημάνσεις με πολύ αγάπη, αλλά χωρίς καθόλου κατανόηση

                                                                          Αναρτήθηκε από 
Διαβάζουμε από την προσωπική σελίδα του στο FB, Spuros Koutsoukos  
...ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..Θα θέλαμε να επισημάνουμε σε ολους τους δημότες του νησιού μας που κανουν χρήση του κουλουαρ στίβου του Δημοτικού σταδίου Σαλαμίνας ότι απο αύριο πρωί Σάββατο 28/5 ξεκινούν οι διαδικασίες συντήρησης του φυσικου χλοοταπητα. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο (γκαζόν) λόγω χρήσης πολυ ισχυρών φαρμάκων. Αλλωστε Δευτέρα πρωί θα ειναι περιφραγμένος ο αγωνιστικός χώρος. Ευχαριστω για την κατανόηση σας. Αυτο θα ισχύσει έως 15/9 /2016.
Καλέ μου φίλε Σπύρο, τι σε κάνει να πιστεύεις πως ο λαός της Σαλαμίνας παρακολουθεί ανελλιπώς την προσωπική σου σελίδα, όπως και άλλων στελεχών σας, αντιδημάρχων προέδρων κλπ;
Και ιδιαίτερα όταν έχεις ένα τόσο σοβαρό θέμα που άπτεται άμεσα της υγείας των κατοίκων και των παιδιών του; Εκεί τερματίζει η υποχρέωση σου στο FBΑυτή η διοίκηση έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον εαυτό της, wow λοιπόν κι όλοι μαζί ΜΠΡΑΒΟ. Μην ξεχάσεις στις επόμενες εκλογές να κάνεις και τον προσωπικό προεκλογικό σου αγώνα, μόνον από την σελίδα σου στοFB, θα είναι ενημερωμένος όλος ο λαός της Κούλουρης δεν θες τίποτα άλλο! 

Με εκτίμηση και το ξέρεις, ξεφύγατε λίγο πολύ όλοι, από ‘σένα όμως, είχα απαιτήσεις 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου