Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Ένα ακόμη έργο του τ. Δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή υλοποιείται σήμερα στο νησί μας.

Είναι πολύ θετικό να υλοποιεί η Δήμαρχος ένα ακόμα έργο του τ. Δημάρχου  Γιάννη Τσαβαρή. Αυτό της ”Προμήθειας Οικολογικών Συστημάτων βυθιζόμενων Κάδων Διαβαθμισμένης Συμπίεσης”, που ξεκίνησε ήδη και εκτελείται σε διάφορες περιοχές του Νησιού. 

Το έργο αυτό δρομολογήθηκε το έτος 2013, επί ημερών Δημαρχίας Γιάννη Τσαβαρή, με πρόταση μας στο ”ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ” του Υπουργείου Περιβάλλοντος και εντάχθηκε στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Π.Τ. ”Αστική Αναζωογόνηση Πόλεων 2012-2015”, με ποσό 200.000 ευρώ  (ΑΔΑ: 6Χ7346Ψ844-Θ5Α).
Γιάννης Τσαβαρής
τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας


2 σχόλια:

  1. Πω, πω, ζήλεια !!!!
    Μόνο ρε γιαννάκι, μη βάζεις ντοκουμέντα για να μας πείσεις τάχατες ότι είναι δικό σου το έργο γιατί καμιά φορά σπάει ο διάολος το ποδάρι του τα διαβάζουμε και γελάμε με τα καμώματα σου. Ρε αθεόφοβε, αφού η απόφαση του Π.Τ. για την ένταξη στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα πάρθηκε τέλος Δεκεμβρίου του 2014 , εσύ τι μας τσαμπουνάς ότι είναι έργο δικό σου; Εσύ τότες ήσουνα σπιτάκι σου κι έκανες νάνι, και η Δήμαρχος έτρεχε για να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση και να μη το απεντάξουνε όπως έκαναν σε παρόμοιες προτάσεις άλλων Δήμων.
    Δεν λέω, κι εσύ κουράστηκες σου έπεσε η μέση που συμπλήρωσες τη φόρμα της Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που έστειλε το Π.Τ. σε όλους τους Δήμους της χώρας. Γιαυτό πήγαινε βγάλε μια φωτογραφία αγκαλιά με τους κάδους απορριμμάτων για να σε θυμόμαστε !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή αγράμματος δεν είσαι, ειλικρινά λυπάμαι αγόρι μου γιατί διαπιστωμένα πλέον επήλθε το μοιραίο. Η τύφλωση.
      Έλα να σε βοηθήσω.
      Αν μπορούσες να διαβάσεις την ΑΔΑ θα έβλεπες ότι "λόγω του μεγάλου αριθμού προτάσεων και την περιορισμένη χρηματοδότηση, αποφασίστηκε στο 52.1/25 -07-2013 Πρακτικό του Δ.Σ. του Π.Τ. ότι κατά το 2014 δεν θα γίνει νέα πρόσκληση, αλλά ότι θα ενταχθούν έργα επιπλέον των 22 εκ. €, με απόφαση Δ.Σ., λαμβάνοντας υπόψη την υπάρχουσα αξιολόγηση της αρμόδιας επιτροπής (ήτοι το από 11/7/2013 5ο & Τελικό Πρακτικό της Επιτροπής Ελέγχου και Αξιολόγησης).

      Κατόπιν των ανωτέρω το ΔΣ ομόφωνα αποφασίζει:

      Την ένταξη των έργων στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Π.Τ. «Αστική Αναζωογόνηση Πόλεων 2012 - 2015»,σε συνέχεια της πρόσκλησης 20/2013"
      Το 2013 αγόρι μου δεν ήταν η μανούλα Δήμαρχος. Ήταν ο Τσάβες. Ο Τσάβες το πρότεινε και επί Τσάβες εντάχθηκε και εγκρίθηκε η χρηματοδότηση.
      Όσο κι αν σε πονάει αγόρι μου αυτή είναι η αλήθεια όσο πικρή κι αν είναι.
      Εγώ σου προτείνω αντί να ασχολείσαι με σαχλαμάρες, να βοηθήσεις την μανούλα να κάνει κι αυτή καμιά αίτηση μπας και φέρει κι αυτή κάτι, έστω και λίγα ευρώ. Κι ας υλοποιηθούν επί νέας εποχής Τσάβες. Μην είσαστε κι αχάριστοι. Ο Τσάβες τόσα σας άφησε.
      Ας του αφήσετε και σεις κάτι.

      Διαγραφή