Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Υποψήφιος Δήμαρχος Μηνάς


Επιτέλους έκανε την εμφάνισή του στα φώτα της δημοσιότητας ο πραγματικός υποψήφιος 
Δήμαρχος, κύριος Μηνάς Νάνος με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του 
Συνδυασμού "Κοντά στον Πολίτη" της κυρίας Ρούλας. 

Όπως ενημερωθήκαμε από το επικοινωνιακό επιτελείο του συνδυασμού του, από εδώ και στο εξής ο κύριος Μηνάς, πρόκειται να αυξήσει τις δημόσιες εμφανίσεις του έτσι ώστε να αποκτήσει νέα ώθηση η υποψηφιότητα της κυρίας Ρούλας, έτσι ώστε να μπορέσει να πείσει τον λαό της Σαλαμίνας ότι είναι ικανός να διαχειριστεί τα κρίσιμα προβλήματα απασχολούν το όμορφο νησί μας.

από email αναγνώστη

14 σχόλια:

  1. ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΔΕΥΟΣΑΣΤΕ?
    ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασε μας ρε δρακουμελο λες και δεν ξερουμε τι παιζετε με το ζευγος
    εσενα περιμεναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερή ανακάλυψη τρομερή αφου έψαχνε μανιωδώς ο Δρακουμέλ να βρει σκάνδαλο της ρουλας είδε κ απο είδε δεν βρήκε τίποτα και ανακάλυψε το μέγα σκάνδαλο της ρουλας .

    Να κύριοι η Ρουλα αμάρτησε ειναι παντρεμένη με τον Μηνα

    Αίσχος ντροπή σκάνδαλο!

    Εύγε Δρακουμέλ μας άνοιξες τα ματιά

    Γελάνε και οι πέτρες με τον πανικό σας , ο κόσμος αυτή την φορά θα ψηφίσει έντιμο δήμαρχο και όχι ρεμούλες και αλισβερισια

    Να σου πω Δρακουμέλ μια πιο σοβαρή ανακάλυψη ;
    ΤΣΑΒΑΡΗΣ κ Σοφρας κολητοι του νταμάρα
    ΤΡΑΥΛΟΣ κολλητός σπανοπουλου Μπόμπολα για ψάχτω λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή/έ αναγνώστρια/η,
      προφανώς δεν κατανοείτε αυτά που διαβάζετε.
      Κανείς δεν κατηγόρησε και ούτε άφησε τον παραμικρό υπαινιγμό, επειδή η κυρία Ρούλα είναι παντρεμένη με τον αξιότιμο και αξιοσέβαστο κύριο Μηνά.
      Αλλά όπως και να χει email αναγνώστη μας δημοσιεύσαμε και τίποτε άλλο.
      Με μεγάλη χαρά θα δεχτούμε και από σας email με το οποίο θα μας αποκαλύπτετε τις σοβαρές "ανακαλύψεις" για τους κ.κ. Τσαβαρή, Σοφρά και Τραυλό.
      Να είστε σίγουρη/ος ότι θα δημοσιευτεί όπως ακριβώς θα το στείλετε.
      Χωρίς κανένα σχολιασμό

      Διαγραφή
    2. ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ.
      ΕΠΙΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΠΟΥ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

      Διαγραφή
  4. 18 Νοεμβρίου 2013 - 7:04 μ.μ. Μηνα προσεχε καλα τι γραφεις μες την παραζαλη σου τι τον περασες τον τραυλο για τσαβαρομαριδακη η κουτοπιπη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΡΑΚΟΥΜΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧ....Α ΡΙΧΤΗΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΤΑ ΔΕΙΞΕ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΙ ΕΦΥΓΕ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΚΛΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ
    ΘΑ ΤΗΣ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τον Τραυλό όμως και Σπανόπουλο ξέρει τι λέει και τα ξέρει από πρώτο χέρι (Νικολάκι το λένε το χέρι)
    Θα τολμήσει όμως να τα βγάλει στην φόρα;
    Δρακουμέλο ψαξτο και μάλιστα εκτός συνόρων. ΜΑΥΡ(Ο)η είναι η νύχτα στα ΒΟΥΝ(Ι)α
    Είναι σίγουρο σου λέω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10:44 ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΄ΒΑΛΕ Η ΡΟΥΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕΙ. ΤΑ 860.000 ΕΥΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΑΝΝΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ. Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ Ο ΝΤΑΜΑΡΑΣ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΩΣ), ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΛΥΓΜΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ...... ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε -α Δρακουμέλ αναρτεις ένα μέιλ που δήθεν βγάζει μια είδηση καλό θα ήταν απο την στιγμη που το δημοσιοποιείται να λες και το όνομα αυτού που στο έστειλε και κατα δεύτερον θα έπρεπε να είχες την κρίση να κρίνεις την εμπάθεια αυτού του ατόμου προς την υποψήφια δήμαρχο το λιγότερο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ειναι μισογύνης . Με την λογική αυτή καμία γυναίκα δεν πρέπει να ασχοληθεί με την πολιτική έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιαννάκη, προβλέπω ότι η γραμμή που έχεις δώσει προ πολλού στους πληρωμένους κονδυλοφόρους σου δεν θα σου βγεί σε καλό. Ανακατεύεις την οικογένεια και μάλιστα τον άντρα της που ξέρεις ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Ειρωνεύεσαι τον καπτά Μηνά νομίζοντας ότι έτσι θα μειώσεις τη Ρούλα. Πάντως δεν θα έχει άδικο η Ρούλα να σε χώσει μέσα. Ας το θυμάσαι αυτό γιατί θα σε τριβιλίζει πολύ σε λίγο. Φέρεσαι πολύ πούστικα, καθίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μηνά αφού θεωρείς πληρωμένους κονδυλοφόρους τους δρακουμέλους κάνε τους πρόταση. Σου έχει βγει που σου έχει βγει το όνομα και μάλιστα το όνομα του πολύ γαλαντόμου προς τους μπλογκεράδες. Όσα και να τους δίνει άν τους δίνει ο Γιαννάκης η τσέπη του μπροστά στην δική σου δεν φτουράει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΙΟΥΣ
    Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΗΡΕ 7 ΜΠΛΟΚ Χ 100 700 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ
    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή