Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Εκδικάστηκε σήμερα η προσφυγή για την αποδέσμευση του ιστορικού χώρου της ναυμαχίας στο ΣτΕ

                                                               Αναρτήθηκε από 
Εκδικάστηκε σήμερα ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας η προσφυγή του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου και πολιτών, για την αποδέσμευση του ιστορικού χώρου της Κυνόσουρας από την COSCO-ΤΑΙΠΕΔ.
Όπως διαβάσαμε στην σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook του Κυριάκου Μαριδάκη (κανένας ακόμα δεν μας έχει ενημερώσει επίσημα) στην εκδίκαση παρέστησαν επίσης η επικεφαλής του συνδυασμού "Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α" Δ. Καρούση και η περιφερειακή σύμβουλος Ε. Μεταξά. Συγκεκριμένα ο Κ. Μαριδάκης έγραψε:


"Ηρθε η στιγμη η Ελληνική πολιτεία που θα σεβαστεί τους ιερους χώρους της Ναυμαχιας της Σαλαμίνος ενα παγκοσμιο μνημειο Ελευθερίας και Δημοκρατίας οπως το τιμα η Παγκόσμια ιστορία και η Διεθνής κοινότητα ".....Ο Πετρος Μηλιαρακης συγκλόνισε την αιθουσα του συμβουλίου της Επικρατείας με τον λογο του και τα επιχειρήματα του !!!!!ο Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος Kyriakos Maridakis στο συμβούλιο της Επικρατείας με τον Αντιπεριφερειαρχη Νησων Τάκης Χατζηπέρος τη Δημ.Συμβουλο επικεφαλής συνδυασμού "Ναυμαχία" Δέσποινα Καρούση τη περιφερειακή συμβουλο Irene Metaxa και με την νομική ομάδα του Νομικού μας συμβούλου Πέτρου Μηλιάρακη καθως την νομικη συμβουλο της Περιφέρειας Αττικής Ολγα Σαβίδου για την διεκδίκηση όλων των ιστορικών / αρχαιολογικών χωρών της Ναυμαχιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου