Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Νέα πολιτική ομάδα και στην Σαλαμίνα "ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ"

                                                                                 Αναρτήθηκε από 
Νέα πολιτική ομάδα και στην Σαλαμίνα "ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" η ομάδα προς το παρόν δραστηριοποιείται στο Face Book
Πολύ σύντομα θα την δούμε να δραστηριοποιείται και ως τοπική πολιτική κίνηση στο νησί μας, καλή επιτυχία, με τις ευχές μας καλοτάξιδη
Η ομάδα "ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" απευθύνεται στους κατοίκους της Σαλαμίνας, που συμφωνούν με τη Διακήρυξη της 19/4/2016 της "ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" της Ζωής Κωνσταντοπούλου και θέλουν να συμμετάσχουν ενεργά (όχι μόνο στο φέις, αλλά και μέσω συναντήσεων) για τη δημιουργία "ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ".
Οι διαδικασίες θα είναι, σύμφωνα με τη διακήρυξη της "ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" αμεσοδημοκρατικές κι όλοι θα συστρατευτούμε ισότιμα (ο υποφαινόμενος, δημιουργός της ομάδας, είναι απλά ένας συναγωνιστής στο κοινό όραμά μας και τίποτα περισσότερο) γύρω από το πολύπτυχο : Δημοκρατία Δικαιοσύνη - Διαφάνεια - Δικαιώματα - Διαγραφή χρέους - Διεκδίκηση γερμανικών οφειλών. 
Σε μας επαφίεται - μέσω της "ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" - να βγάλουμε την Ελλάδα από τα μνημόνια και να επανακτήσουμε την Ελευθερία μας και τη Δημοκρατία μας, για εμάς και τα Παιδιά μας!
Υ.Γ.
Στην ομάδα θα υπάρχει πλήρη ελευθερία έκφρασης κι ανταλλαγής γνωμών, αλλά με επιχειρήματα κι όχι με ύβρεις και χαρακτηρισμούς. Μέλη που υβρίζουν, ή θα είναι άσχετα με την "ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" και τη διακήρυξή της θα διαγράφονται.
Παρακαλώ να γράφονται μέλη στην ομάδα μόνο όσοι είναι κάτοικοι ή δημότες Σαλαμίνας. Για επικοινωνία και οργάνωση συναντήσεων, στείλτε τα μηνύματά σας στο ιμέιλ (tkarantis68@gmail.com ).
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Τάσος Καραντής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου