Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Κύριε Πρόεδρε, η αίτηση του Μητσόπουλου που είναι;



Για να φρεσκάρουμε την μνήμη σας... ο συγκεκριμένος καταλαμβάνει πεζοδρόμιο, πλατεία-κοινόχρηστο χώρο, αιγιαλό και παραλία, χρόνια τώρα, χωρίς ΠΟΤΕ!!! να πληρώνει έστω και ένα ευρώ.
Οι άλλοι επιχειρηματίες της περιοχής, έστω και για τα μάτια του κόσμου, κάνουν αίτηση. Αυτός γιατί δεν κάνει;
Μήπως πρέπει να δείτε το πρόβλημα συνολικά, ούτως ώστε να διαψεύσετε τις φήμες, που σας θέλουν να εξυπηρετείτε "άνωθεν δρακουλίστικη" εντολή;


Σας  καλούμε να προσέλθετε στο Κατάστημα της  Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων στις 30 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00, σε τακτική  Συνεδρίαση  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα  της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις  του άρθρου 88 του Ν.3852/10.

1.- Επανεξέταση αίτησης που αφορά την παραχώρηση τμήματος αιγιαλού με αντάλλαγμα στον κ. Μαγιάτη Αργύρη έμπροσθεν του καταστήματός του για την τοποθέτηση ομπρελών και καθισμάτων (ξαπλώστρες).

2.- Διατύπωση γνώμης για παραχώρηση τμήματος αιγιαλού με αντάλλαγμα στον κ. Ζαχαράκη Νικόλαο έναντι του καταστήματός του.

3.- Διατύπωση γνώμης για παραχώρηση τμήματος αιγιαλού με αντάλλαγμα στον κ. Παπαμιχαήλ Κωνσταντίνο έναντι του καταστήματός του.

Ο Πρόεδρος

Της  Δημοτικής  Κοινότητας Σεληνίων

Σαράντης Φυρογένης

10 σχόλια:

  1. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ.
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μη κάνει αίτηση ο Άκης αφού έχει μόνιμο θαμώνα τον δρακουλοθεό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δρακουμελ γιατι δεν γραφεις και για τον βοθρο που αδειαζει ο μητσοπουλος στη θαλασα?
    το λαστιχο ειναι μπροστα στη φατσα του μαγαζιου του αυτα γιατι δεν τα γραφεις?
    φοβασε τον δημαρχο σου τον τσαβες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 15 ΜΕΤΡΑ ΑΚΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΤΟ SALAMINA PRESS ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ , ΝΕΟΙ,ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑ-ΠΑΙΔΙΑ.ΚΟΙΝΩΣ ,ΠΙΣΤΟΙ,ΚΟΥΤΣΟΙ,ΤΥΦΛΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ 100 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΆ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ .ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΝΟΗ ΠΛΕΟΝ.ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΌ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΕ ΕΠΙΘΕΤΑ ,ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΡΜΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΟΦΗ ΦΕΎΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΣΕΛΗΝΙΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΦΕ ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΆΔΟ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ Ή ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΝ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΟΥ PRESS SALAMINA ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΙΞΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΕΙΔΑ ΤΟ LINK ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χίλια μπράβο και σε σένα ρε 7:51 ,κάτω από το στέγαστρο κοντέυουν να κάνουν όλοι κατά λάθος παιδί ,συσσωρεύεται όλος ο κόσμος από κάτω γιατί έχει σκιά και γίνεται της πουτάνας το κάγκελο,ο ένας πάνω στον άλλον και μέσα σε όλα φέτος έστησαν και σκηνές.
    Μαμά Ξένια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 27 Αυγούστου 2013 - 7:51 μ.μ. Πολύ εύστοχο το σχόλιο σου. Έχεις δίκιο γιατί δεν υπάρχει μέτρο. Να δουλέψουν όλα τα μαγαζιά, κανείς δεν λέει όχι, όμως να υπάρχει χώρος και για τους λουόμενους και για τους πεζούς.
    Οπωσδήποτε κανείς δεν στέκεται στα ονοματεπώνυμα των καταστηματαρχών. Ο συγκεκριμένος όμως είναι δημόσιο πρόσωπο που ασχολείται χρόνια με τα κοινά του τόπου μας και διεκδικεί και πάλι την ψήφο μας.
    Έπρεπε και θα πρέπει λοιπόν αυτός ο κύριος που θέλει να πάρει πάλι τις τύχες μας στα χέρια του να δίνει το καλό παράδειγμα.
    Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κανένα επιχειρηματία της συγκεκριμένης περιοχής όταν βλέπουν όμως την από χρόνια σκανδαλώδη αυθαιρεσία του κυρίου αυτού, πράττουν ανάλογα.
    Πολύ εύστοχο το σχόλιο του ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ότι δεν καταδέχεται ούτε αίτηση να κάνει.
    Ποιος είναι αυτός που δεν τηρεί έστω τα τυπικά για να μας κλείσει τα μάτια και τα στόματα;
    Τέλος θέλω να προσθέσω ότι δεν ευθύνεται μόνο ο Πρόεδρος των Σεληνίων αλλά και ο Δήμαρχος και όλη η δημοτική αρχή συμπολίτευση και αντιπολίτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μητσοπουλε δεν ντρεπεσε λιγακι? Τον Μάριο ξεφτιλιζεις για ακομα μια φορα ντροπη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναφέρεσαι στη παραλία λιμνιόνα που όπως πολλοί λένε έκανε μπάνιο και μια καριόλα.Πλάκα κάνω ,έχεις δίκιο απόλυτο ,δεν υπάρχει ούτε ένας δημοτικός κάδος στην ακτή ,οι ομπρέλες βρίσκονται σε τρισάθλια κατάσταση εδώ και χρόνια και ο κόσμος και εκεί είναι ο ένας πάνω στον άλλο .Κάτι βλάκες παρκάρουν ακόμα και στη ράμπα που κατεβαίνει στην ακτή,έχουν και δίκιο γιατί πάρκινγκ δεν έχει τεράστιο και ο κόσμος πολύς,θυμάμαι μια οικογένεια με τρία παιδιά και με ένα τεράστιο καρότσι διδύμων χρώματος κόκκινου με τι δυσκολία ανεβοκατέβαιναν οι άνθρωποι για να κάνουν ένα γαμημένο μπάνιο με συγχωρείτε δηλαδή αλλά έτσι είναι,χαράς το κουράγιο τους και παρόλο την κούραση τους υγεία να έχουν οι άνθρωποι και όλοι οι γονείς φυσικά και γενικά όλοι.Κανείς δεν έχει φτιάξει τίποτα εκεί γιατί δεν υπάρχουν μάλλον συμφέροντα και ψηφοφόροι.Απ' ότι θυμάμαι πριν πολλά χρόνια ίσως και πριν 15 χρόνια είχα δει μπουλντόζες και φορτηγά που έφτιαχναν λίγο την ακτή μπορεί και πριν 20 χρόνια.Από τότε έχουν εστιάσει όλοι στη Φλώρα και στα μαγαζιά που πολύ σωστά είπε ο/η 7:51.Η χάβρα των Ιουδαίων κάτω από την εγκαταλελειμμένη καφετέρια ο ένας πάνω στον άλλο και το μόνο που έμενε είναι να κάνουν και κανένα όργιο όλοι μαζί.Όπως το είπε σε 100 τετραγωνικά κάνουν μπάνιο όλοι,απορώ με τους γονείς και εγώ που βάζουν μέσα μωρά παιδιά.Είναι και ακατάλληλη η θάλασσα για κολύμπι όπως έγραψε και το ΠΑΚΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να προσθέσω ότι ούτε μια βόλτα δεν μπορεί κανείς με το παιδί του να πάει στη παραλία πλέον.Μια πλατεία που μόνο πλατεία δεν είναι στον Άγιο Νικόλαο και μετά τα Βοτσαλάκια το χάος.Ανεβαίνεις στο κρασπεδοπεζοδρόμιο και μετά ξανακατεβαίνεις γιατί παρεμβάλλονται εστιατόρια και καφετέριες με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να σε χτυπήσει αυτοκίνητο ή μηχανάκι που τρέχουν με 80 χιλιόμετρα την ώρα νομίζοντας ότι είναι στην Κηφισίας.Χώρος για τους πεζούς ανύπαρκτος για να κάνουν μια ωραία βόλτα από τη φλώρα μέχρι του βασιλείου.Ακόμα και μια ακτή που υπάρχει είναι πισω από το θέατρο και πρέπει να κάνεις τον ταρζάν για να κάνεις ένα μπάνιο εκεί αφού πρώτα πρέπει να κάνεις πασαρέλα στους γύφτους που κατασκηνώνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ....και λέω τώρα εγώ ο "βλάκας" .....ποιός νοσηρός εγκέφαλος σκέφτηκε να κάνει αυτού του είδους τη πλατεία και να δώσει άδειες στα μαγαζιά να βγάζουν τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο εμποδίζοντας τους υπόλοιπους πεζούς να κάνουν τη βόλτα τους ;
    Δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι μηχανικός αυτός ο εγκέφαλος.Τι να πει κανείς ; Πλατεία είναι αυτό το πράγμα ; Οι πλατείες είναι κυκλικές ή τετράγωνες με τέσσερις γωνίες αν είναι τετράγωνες και που γύρω γύρω περνά ο δρόμος.Άλλη μαλακία που θυμήθηκα...έχουν κλείσει με απαγορευτικό την διπλή κυκλοφορία αυτοκινήτων στη παραλία και έχουν ανεβάσει το λεωφορείο να περνά από την Εθνικής Αντιστάσεως ρνώ κανονικά θα έπρεπε να κατεβαίνει όπως έκανε δεκάδες χρόνια.ήρθαν ξαφνικά δυό εγκέφαλοι και τα έκαναν όλα σαλάτα ρώσικη στα Σελήνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή