Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Στους 4 οι νεκροί από τον εμβολισμό λάντζας από ταχύπλοο στην Αιγινα


Ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος ανέρχεται στους τέσσερις νεκρούς, μεταξύ των οποίων και ένα μικρό παιδί.


Συγκεκριμένα, νεκροί είναι ο χειριστής της λάντζας, ένα παιδί 9 ετών, ένας άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά και εξετάζεται αν είναι ο πατέρας του παιδιού, καθώς και ένα ακόμη άτομο που εντοπίστηκε σε βάθος 20 μέτρων, λίγες ώρες μετά τη σφοδρή σύγκρουση του επιβατηγού τουριστικού σκάφους με το ταχύπλοο.
Αυτήν την ώρα οι έρευνες του Λιμενικού συνεχίζονται. Σημειώνουμε ότι στο ταχύπλοο σκάφος που εμβόλισε τη λάντζα με τους παραθεριστές, επέβαιναν τρία άτομα, τα οποία αμέσως μετά το συμβάν, οδηγήθηκαν στο Λιμεναρχείο Αίγινας.
Στο ταχύπλοο δεν επέβαινε ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη από τους άνδρες του Λιμενικού.
Στη λάντζα επέβαιναν συνολικά -μαζί με τον χειριστή που έχασε τη ζωή του- 25 άτομα, εκ των οποίων τα 20 διασώθηκαν, με τους τραυματίες να μεταφέρονται στην Αθήνα.
Οι τραυματίες είναι πέντε, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά. Επίσης, ένας εκ των τραυματισθέντων μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, ενώ πλήρωμα του ΕΚΑΒ από την Αθήνα μετέβη στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας.
Την ίδια ώρα, σε συναγερμό βρίσκεται το ΕΚΑΒ, ενόψει της άφιξης των τραυματιών της τραγωδίας της Αίγινας στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ στην πύλη Ε9 βρίσκονται, ήδη, πέντε ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους υπόλοιπους τραυματίες.
 Δείτε φωτογραφίες από ΑΠΕ και ΕΡΤ1:
 http://www.enikos.gr/






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου