Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου ο Μιχάλης Κορρός

                                                         Αναδημοσίευση από Χρήστος Θεοχάρης
Το Λιμενικό Ταμείο αλλάζει τιμόνι. Επί 27 παρόντων ο Μιχάλης Κορρός με 22 ψήφους εκλέχτηκε απόψε νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας για τα επόμενα δυόμισι χρόνια. Στη φανερή ψηφοφορία που διεξήχθη, ο κ. Κορρός κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μεγάλης πλειοψηφίας των συναδέλφων του, αφού ψηφίστηκε τόσο από όλους τους συμβούλους της κ. Νάννου, που τον πρότεινε, όσο και από αρκετούς των άλλων παρατάξεων (Καπετανάκη, Καρνέση, Μπακαούκα, Σοφρά, Αστράκο).

Ευτυχώς στην περίπτωση αυτή η πλευρά της δημάρχου ομονόησε κι έτσι δεν είχαμε αυτό που ψιθυριζόταν ευρέως πριν λίγες ημέρες, την αυτοπρόταση δηλ. του τ. προέδρου του Λ. Ταμείου , ο οποίος τελικά ψήφισε και ο ίδιος τον Μ. Κορρό.
Μια νέα σελίδα είναι βέβαιο πως ξεκινά για ένα από τα πιο σημαντικά αναπτυξιακά εργαλεία του Δήμου, υπό την προεδρεία ενός ανθρώπου που η μέχρι τώρα βραχεία πορεία του στα κοινά χαρακτηρίζεται από λίγα λόγια και πολλή δουλειά, την ίδια στιγμή που αποχωρεί ένας πρόεδρος, ο οποίος επέδειξε μια συμπεριφορά απαράδεκτα αλαζονική και απαξιωτική απέναντι στο Δημοτικό Συμβούλιο και τους ίδιους τους συμπολίτες του.
Εμείς να ευχηθούμε στον κ. Κορρό καλή επιτυχία στο δύσκολο πλέον έργο που αναλαμβάνει. Άλλωστε οι στρατηγοί στον πόλεμο φαίνονται!
 Το Διοικητικό Συμβούλιο
Αντιπρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο με ψήφους 19 έναντι 7 που δήλωσαν ΠΑΡΩΝ και 1 ΟΧΙ, εκλέχτηκε ο Γ. Βενετσάνος, που είχε υπάρξει και στο παρελθόν αντιπρόεδρος επί προεδρίας Γ. Κουτσιλαίου, ενώ στο συμβούλιο θα συμμετέχουν ακόμη ως τακτικά μέλη από την πλειοψηφία οι Μ. Νάννος και Χρ. Κουτσούκος και από πλευράς μειοψηφίας οι Χρ. Δρακάτος και Γ. Κοτσέλης.
Αναπληρωματικοί: Ι. Δόσης, Θ. Παχής, Β. Καλογήρου και Χ. Γαβριήλ.
Στις υπόλοιπες ψηφοφορίες
ΑΚΟΙΠΟΠ
Πρόεδρος: Γ. Δραγομάνοβιτς
Αντιπρόεδρος: Αλ. Πάλλας
Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Πρόεδρος: Ι. Λένης
Αντιπρόεδρος: Ι. Μποτζάκη
Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Πρόεδρος: Σπ. Κουτσούκος
Αντιπρόεδρος: Ν. Μπούτσης
Σημειώνουμε εδώ πως από πλευράς μειοψηφίας θα συμμετέχουν :
 στον ΑΚΟΙΠΟΠ: Χ. Γαβριήλ, Ν. Νάννος
στη Σχολ. Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Σ. Ανδριανός, Σ. Λάρος
στη Σχολ. Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Β. Μπόγρη – Θεοδωρακοπούλου, Β. Ελευθεριάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου