Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Πανσαλαμίνια Συγκέντρωση από τη Δημοτική Κοινότητα Σεληνίων

Μετά την έκτακτη συνεδρίαση η Δημοτική Κοινότητα Σεληνίων αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση  Πανσαλαμίνιας Συγκέντωσης το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 6:30μ.μ στο χώρο της Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α
ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 6/2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΛΗΝΙΩΝ   ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Αριθμός Απόφασης: 13/2017

ΘΕΜΑ:  Λήψη απόφασης για Πανσαλαμίνια Συγκέντρωση



Σήμερα την 12η Σεπτεμβρίου τους έτους 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στην  Δημοτική Κοινότητα  Σεληνίων,   συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας, μετά και το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου,  ύστερα από την με αριθμό 20485/12-9-2017 έγγραφη  πρόσκληση του Προέδρου της, αφού επιδόθηκε  νόμιμα στα μέλη της.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος, διαπίστωσε ότι από τα πέντε (5) μέλη του συμβουλίου  παρόντα είναι  πέντε (5).

  ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ                                                         ΑΠΟΝΤΑ ΜΕΛΗ
---------------------------                                                 ---------------------------
1)ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Πρόεδρος)                        ΟΥΔΕΙΣ
2) ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
3)ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4) ΚΟΣΜΑΤΟΣ ΕΥΘ.
5)ΔΕΔΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    Τα πρακτικά της Συνεδρίασης τήρησε η Δημοτική υπάλληλος κ. Κατσουλάκη Κυριακή.

Ο Πρόεδρος αφού διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία, κήρυξε την έναρξη της Συνεδρίασης και ζήτησε από το σώμα την έγκριση της έκτακτης Συνεδρίασης.
Το κατεπείγον της Συνεδρίασης συνίσταται στο έκτακτο γεγονός της θαλάσσιας ρύπανσης του κόλπου των Σεληνίων-Κυνόσουρας.   .
Μετά από διαλογική συζήτηση το Συμβούλιο

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Την έγκριση της έκτακτης Συνεδρίασης.

Ο πρόεδρος ζήτησε από το Σώμα την έγκριση του θέματος με θέμα: «Λήψη απόφασης για Πανσαλαμίνια Συγκέντρωση».
Μετά από διαλογική συζήτηση το Συμβούλιο
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Την έγκριση του ανωτέρω θέματος.
Το κατεπείγον του θέματος  συνίσταται στο έκτακτο γεγονός της θαλάσσιας ρύπανσης του κόλπου των Σεληνίων-Κυνόσουρας.  



Αρχίζει η Συνεδρίαση και  ο Πρόεδρος ενημερώνει το Σώμα για τις μέχρι εκείνη την στιγμή ενέργειες που αφορούν την θαλάσσια ρύπανση του κόλπου Σεληνίων-Κυνόσουρας. Μετά από εκτενή συζήτηση και παράθεση των γνωστών γεγονότων προτείνει να ληφθεί απόφαση για την πραγματοποίηση ΠΑΝΣΑΛΑΜΙΝΙΑΣ Συγκέντρωσης, προκειμένου να ενημερωθεί η Τοπική Κοινωνία για αυτό το τεράστιο οικολογικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό θέμα. Δήλωσε δε πως η Δημοτική Κοινότητα είναι αποφασισμένη μαζί με το Δήμο να αναζητήσει ευθύνες εκεί που υπάρχουν και  θα σταθεί στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να εξασφαλίσει πόρους για την αποκατάσταση της ζημιάς που έχει υποστεί ο Τόπος και οι παράκτιοι επιχειρηματίες μας.
Επίσης τόνισε πως πρέπει να αγωνιστούν όλοι μαζί για την επίτευξη του στόχου, που είναι να ξαναγίνουν τα ΣΕΛΗΝΙΑ το ομορφότερο προάστιο της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
Ενόψει των ανωτέρω πρότεινε λοιπόν το Σάββατο στις 6:30 μ.μ. να πραγματοποιηθεί ΠΑΝΣΑΛΑΜΙΝΙΑ συγκέντρωση στο χώρο της Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων.

Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη του την εισήγηση του Προέδρου
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

1)      Να σταθεί στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής για την εξασφάλιση Πόρων για την αποκατάσταση της ζημιάς που έχει υποστεί ο Τόπος και οι παράκτιοι επιχειρηματίες μας. Τονίζει δε πως είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν μαζί για την επίτευξη του στόχου, που είναι να ξαναγίνουν τα ΣΕΛΗΝΙΑ το ομορφότερο προάστιο της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
2)      Καλεί τους πολίτες της Σαλαμίνας το Σάββατο στις 6:30 μ.μ. σε  ΠΑΝΣΑΛΑΜΙΝΙΑ συγκέντρωση ενημέρωσης στο χώρο της Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων.

Αυτή η απόφαση έλαβε αυξ. αριθμό  13/2017.
Γι’ αυτό συντάχθηκε αυτό το πρακτικό και υπογράφεται.


ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΛΗΝΙΩΝ




Γεώργιος ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου