Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΝΤΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣΗ Τρομοκρατική ενέργεια η οποία έγινε στο σπίτι συμπολίτη μας στα Σελήνια τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο οποίος ήταν μέλος της διαγραφείσης Διαπαραταξιακής Επιτροπής για το Νταμάρι αλλά και για την Κυνόσουρα, δεν είναι υπόθεση μόνο του συμπολίτη μας. Είναι υπόθεση όλων μας, αλλά πρωτίστως είναι υπόθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο θα έπρεπε ήδη να είχε συγκληθεί έκτακτα.
Το Δημοτικό Συμβούλιο επιβάλλεται να συγκληθεί το συντομότερο όχι μόνο να καταδικάσει με ομόφωνη απόφαση του το αποτρόπαιο γεγονός, αλλά να σταθεί στην ουσία της υπόθεσης και να αναλάβει τις ευθύνες του.
Δυστυχώς αφήσαμε την παρανομία είτε στο Λατομείο είτε στην Κυνόσουρα σε μερικούς ρομαντικούς ονειροπόλους αγωνιστές , οι οποίο μπαίνουν μπροστά και γίνονται στόχοι. Η διαγραφείσα Επιτροπή για το Νταμάρι φυλάει βάρδιες τα ξημερώματα στο Λατομείο και καταγγέλλει συνεχώς, ενώ η διαγραφείσα Επιτροπή για την Κυνόσουρα κάνει συνεχώς μηνύσεις σε Υπουργούς και Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά για την συνεχιζόμενη παρανομία στον Αρχαιολογικό – ιστορικό χώρο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας και φυσικό είναι να στοχοποιείται.
Σε όλη αυτή την ιστορία ο Δήμος απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις, ο οποίος όμως έχει υποχρέωση να είναι μπροστάρης κατά της παρανομίας και να μην έχει εκτεθιμένους τους πολίτες.
Το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να συγκληθεί έκτακτα και να πάρει θέση γιατί πλέον οι ευθύνες βαρύνουν όλους
Το τρομοκρατικό κτύπημα κατά του συμπολίτη μας αποτελεί μείζον γεγονός για την Σαλαμίνα και η καθυστέρηση σύγκλισής του αποθρασύνει ακόμη περισσότερο τους παράνομους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου