Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

2ος Αγώνας Τριάθλου στην περιοχή Ψιλής Άμμου - Φανερωμένης



1 σχόλιο:

  1. Το ζούμε και το βλέπουμε καθημερινά ακόμα και μέσα απ τα ανώνυμα σχόλια, μια αμήχανη και παγωμένη πλειοψηφία αναζητά διέξοδο από τα ”ιπτάμενα” βιντεάκια που καθημερινά έρχονται στο φως δείχνοντας το μέγεθος της διαφθοράς που οδήγησε η δήμαρχος και ο άνθρωπος που απολύτως εμπιστεύεται με την απληστία του.

    Δεν είναι ούτε δέκα μέρες που έγραφε (ως ανώνυμος βέβαια) αλλά και επωνύμως με επιστολή διαμαρτυρίας στα μπλόκ να του σβήνουν τα σχόλια, πως τα βιντεάκια είναι μοντάζ και προϊόν υποκλοπής που στόχο έχουν να τον προσβάλουν και να τον θίξουν.

    Όμως πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις ξέχασε το προϊόν μοντάζ κι αναγνωρίζει κι ο ίδιος την αυθεντικότητα τους με την μήνυση κατά εκδότη και blogger που το δημοσίευσε όπου πουθενά δεν αναφέρει την λέξη ”μοντάζ”.

    Αυτό το δικαστήριο (αν ποτέ γίνει – γιατί κάτι μου λέει πως θα αποσυρθεί λίγο πριν) θα έχει ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον να το παρακολουθήσουμε να δούμε τελικά ποιοι είναι οι κλέφτες και ποιοι οι αστυνόμοι, άντε γιατί μπερδέψαμε τους ρόλους μας πια.

    Το φθινόπωρο που έρχεται λοιπόν θα είναι ιδιαίτερα ”καυτό” έξω και πέρα απ την θέληση της πλειοψηφίας που θα παρακολουθεί έτσι κι αλλιώς αμήχανη τις εξελίξεις αδύναμη να επέμβει.

    Πολύ θα θελα να κάνω άλλη μια πρόβλεψη που με γαργαλάει στο μυαλό μα επιφυλάσσομαι να επανέλθω εν καιρώ.

    Μέχρι τότε; Καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού και κάποιοι από σας εκμεταλλευτείτε το φέτος γιατί του χρόνου, ποιος ξέρει; Οι φυλακές δεν έχουν πισίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή