Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Σε απελπιστική κατάσταση ο ιστορικός ΑΙΑΣ - Σαλαμίνας



πηγή:topiko24.gr
Είναι μερικές φορές που στον χώρο της δημοσιογραφίας που μαθαίνεις κάτι και λες μπααααα αποκλείεται!  Ειδικά εδώ στον Πειραιά παρότι μικρότεροι (πλέον μόνο πληθυσμιακά και όχι ποδοσφαιρικά) από την Αθήνα, βλέπουμε και ακούμε πράγματα που θα γινόντουσαν συνολικά στην πρώην Σοβιετική Ένωση.
Λίγο υπερβολικός αλλά έτσι με έκανε η δουλειά τι να κάνουμε. Ένας μικρός και θα έλεγα άστοχος πρόλογος σχετικά με την ουσία του θέματος.

Αν σας έλεγε κάποιος πριν 5-6 χρόνια ότι ο Αίας Σαλαμίνας υπήρχε περίπτωση το 2015 να μην κατέβει καν στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά θα τον πιστεύατε; Εγώ που έχω αγωνιστεί κάμποσες φορές απέναντί του και σε εποχές που μεσουρανούσε θα κορόιδευα αυτόν που το είπε σε σημείο που δεν θα ήθελε ούτε να με ξαναδεί. Καμιά φορά δίνουμε μια δόση χιούμορ όταν θέλουμε να πούμε κάτι που είναι βαθειά στενάχωρο.



Η πρώτη ομάδα της Σαλαμίνας στις 14/8 όταν σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν κλείσει ήδη τα ρόστερ τους ψάχνεται και πλέον ακόμα και να βρεθεί λύση τα πράγματα είναι πολύ πολύ δύσκολα. Το πρώτη ομάδα του νησιού το λέω χωρίς να θέλω να μειώσω σε καμιά περίπτωση τις υπόλοιπες που εκτιμώ απεριόριστα. Αλλά στο ποδόσφαιρο το βάρος μιας φανέλας κερδίζεται στο πέρασμα του χρόνου, ανάλογα με τις επιτυχίες που έχει αλλά και το κοινό που την ακολουθεί. Σε μερικά χρόνια κάποια άλλη ομάδα του νησιού μπορεί να γράψει ανάλογες χρυσές σελίδες όπως ο Αίας.

Είναι αδιανόητο να μην μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος ή ακόμα καλύτερα μια ομάδα ανθρώπων να κάνει το αυτονόητο. Να πάρει τον ιστορικό σύλλογο από το χέρι και με μεθοδικότητα αλλά και την στήριξη του κόσμου να ξαναφτιάξει τον Αία που όλη η Ελλάδα γνώριζε. Ο Πειραιάς θέλει τον Αία…και τον κάθε Αία. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρεθεί μια λύση και έστω και αργά να σωθεί η χρονιά για τη νησιωτική ομάδα. Δεν είμαι Αίας. Κερατσινάκι ήμουν και είμαι. Αλλά πριν με κατακρίνετε βοηθείστε την ομάδα σας. Μετά κάντε το…σας αφήνω….


***Στην φώτο στο "Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας" βρίσκονται περίπου 1000 φίλοι της ομάδας. 50 ευρώ να δώσει ο κάθε ένας για όλοοοο τον χρόνο μαζεύονται 50.000 ευρώ. Παίρνεις την άλλη βδομάδα κιόλας δέκα παικταράδες και πας...! Για τον Κόκκαλη είχαν βρεθεί πάνω από 100000 μέλη. Για τον Κόκκαλη ξαναλέω. Βρείτε 1000 για τον Αία που δεν έχει Κόκκαλη...! ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ


Νίκος Μακρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου