Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Και τώρα τι κάνουμε κυρία Νάννου;;; Ποιος θα ακυρώνει τις αποφάσεις του Δημ. Συμβουλίου;;;


ΕΔΙΩΞΑΝ ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δήμαρχος Μεγάρων: «έπαιζε παιχνίδια σε βάρος της πόλης μας».

Την «παραίτησή» του από την θέση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής υπέβαλε ο Δημήτρης Καλογερόπουλος,
ο οποίος, άμεσα, αντικαταστάθηκε από τον πρώην Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Μανώλη Αγγελάκα.
Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιοί οι λόγοι παραίτησης του Δημήτρη Καλογερόπουλου. Η «Α» είχε τονίσει πολλές φορές το μέγεθος της πολιτικής ανικανότητας του διορισμένου γενικού γραμματέα αλλά και τα «υπόγεια παιχνίδια» που έκανε εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας, προωθώντας ως κοινό υποψήφιο τον «πράσινο» Γιάννη Σγουρό. Αργά ή γρήγορα όμως όλα έχουν το τέλος τους. Η δικαιολογία που ο ίδιος φέρεται να έχει παραιτηθεί για να ενεργοποιηθεί ξανά ως υποψήφιος δήμαρχος στο Αιγάλεω μόνο ως αστείο ακούγεται. Ο έντονος τηλεφωνικός καυγάς που είχε με τον υπουργό εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκη ήταν το αποκορύφωμα για την εκδίωξη του. Ποια είναι η αλήθεια. Η «παραίτηση» Καλογερόπουλου ήρθε λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση επιστολής- ντοκουμέντο, που απηύθυνε ο Δήμαρχος Μεγαρέων, Γ. Μαρινάκης, στο Υπουργείο Εσωτερικών, με την οποία απειλεί με δικιά του παραίτηση..., σε περίπτωση που προχωρήσει η μεταστέγαση του καταυλισμού των Ρομά από το Νομισματοκοπείο Χαλανδρίου στη θέση Κανδήλι των Μεγάρων. Για τον λόγο αυτό όπως κατήγγειλε σε συνέντευξη του ο δήμαρχος μεγάρων ο Καλογερόπουλος πίεσε την δασάρχη της περιοχής να ανακαλέσει προηγούμενη απόφασή της για αναδάσωσή συγκεκριμένης περιοχής προκειμένου εκεί να εγκατασταθούν οι Ρομά!!
Οι «κακές γλώσσες» λένε πως, ο κ. Καλογερόπουλος το έκανε αυτό για να εξυπηρετήσει φίλους του βουλευτές που εκλέγονται στην Β΄ Αθηνών και πιεζόντουσαν να φύγουν οι Ρομά από το Χαλάνδρι, ύστερα από απαίτηση του δημάρχου Κηφισιάς.
Εάν το σενάριο αυτό ισχύει, τα πράγματα γύρω από τον ρόλο Καλογερόπουλο περιπλέκονται μιας και ο κ. Καλογερόπουλος, θέση, είναι και υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.
Στην ουσία πάντως της υπόθεσης του καταυλισμού, ο κ. Μαρινάκης επισκέφθηκε ήδη το νέο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, με τον κ. Αγγελάκα να ζητά περιθώριο χρόνου μέχρι να ενημερωθεί για την υπόθεση, προκειμένου να πάρει τις όποιες νέες αποφάσεις. Αν διάβαζαν με μεγαλύτερη προσοχή τα ρεπορτάζ που έχουμε γράψει για τον ρόλο Καλογερόπουλου θα είχαν προλάβει στην Νέα Δημοκρατία αυτά που λαμβάνουν χώρα σήμερα.
Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Καλογερόπουλος στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίες κουβαλούσε με πούλμαν ως δήμαρχος Αιγάλεω τους νεοδημοκράτες για να ψηφίσουν τον Ντόρα Μπακογιάννη. Μόλις βγήκαν τα συντριπτικά ποσοστά υπέρ του Σαμαρά ήταν ο πρώτος που τον περίμενε έξω από την Ριγγίλης. Για αυτόν μιλάμε!
Πηγή: ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

1 σχόλιο:

  1. Ρε δρακουμελο βαλε εκεινες τισ φωτογραφιες απο τον κορυδαλο που φωτογραφιζοτανε μαζι του και καμαρωνε σαν γυφτικο σκερπανι

    ΑπάντησηΔιαγραφή