Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ


 
Δημοσιεύουμε e-mail που λάβαμε από φίλο αναγνώστη, με την επισήμανση ότι επικοινωνήσαμε με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Σαλαμίνας, οι οποίες μας διαβεβαίωσαν ότι το έργο αυτό κατασκευάστηκε από την Δημοτική Αρχή του πρώην Δήμου Αμπελακίων και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

e-mail αναγνώστη...

Εμένα από την άλλη με ενδιαφέρει η μπουρδελοπλατεία των Σεληνίων που μόνο πλατεία δεν είναι και αυτό γιατί έχω τρία παιδιά ,τα δύο μωρά και το μεγαλύτερο 5 ετών.
Έχουν αποκλειστεί τα Σελήνια με αυτό το έκτρωμα που λέγεται πλατεία στην ομώνυμη θέση που είναι και η εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη παραλία Σεληνίων .
Με το καρότσι διδύμων , είναι αδύνατον να περάσουμε από τη μία πλευρά όπως ερχόμαστε από την παραλία προς την εκκλησία με αποτέλεσμα να κάνουμε το γύρο της πλατείας πάνω στο δρόμο όπου κινούνται κάθε λογής κάφροι οδηγοί και μάλιστα πολλές φορές με ταχύτητα .
Στο πεζοδρόμιο δεν μπορούμε να κινηθούμε γιατί έχει δέντρα και δεν χωράει το καρότσι διδύμων, στη πάνω πλευρά της πλατείας όπως έρχεται κανείς απο την Αγίου Νικολάου δεν έχει ράμπα αλλά σκαλοπάτια που σημαίνει ότι πάλι δεν μπορούμε να μπούμε από εκεί και τέλος στην δεξιά πλευρά της πλατείας υπάρχει μια είσοδος που συνήθως κλείνει από αυτοκίνητα και ελληναράδες οδηγούς ! Θα γίνει σοβαρό ατύχημα στη πλατεία, ας το προσέξουν το θέμα κάποιοι ,απορώ ποιος ηλίθιος αποφάσισε να κατασκευάσει μια τέτοια "πλατεία" .Είτε είναι μηχανικός είτε εργολάβος ,είτε μπετατζής το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι πολλά κιλά, μαλάκας!
Αυτό δεν είναι πλατεία.
Θέλουμε να κάνουμε τη βόλτα μας και δεν μπορούμε.
Από του "Βασιλείου" μέχρι τη "Φλώρα" στο δρόμο δεν μπορείς να κατέβεις για να περπατήσεις.Τραπεζάκια παντού πάνω στο πεζοδρόμιο,ούτε ένα άτομο δεν μπορεί να περπατήσει στο υπερυψωμένο πεζοδρόμιο πολύ περισσότερο οικογένειες με παιδιά ή ηλικιωμένοι.
Στη "πλατεία" δεν μπορεί κανείς να έχει τη σωστη πρόσβαση και είναι και επικίνδυνη η κυκλική μετακίνηση πάνω στο δρόμο.
Δεν έχω καταλάβει τι θέλουν.Να μην κατεβαίνουμε στη παραλία ;
Τα καταστήματα, σουβλατζίδικα,καφετέριες,
εστιατόρια δεν τους ενδιαφέρει να κατεβαίνει κόσμος ;
Πρέπει να γίνει ατύχημα για να καταλάβουν οι υπεύθυνοι ότι έχουν κάνει μια μαλακία και μισή ,ένα έκτρωμα πλατείας ; 
Σε τι αποσκοπεί αυτό το περίεργο κατασκεύασμα που όμοιο του δεν υπάρχει πουθενά στο κόσμο ; 
Έχουν αποκλείσει την δεξιά πλευρά από την αριστερή πλευρά, θέλεις να πας για ένα σουβλάκι ή να πας στο περίπτερο και πρέπει να κάνεις το γύρο των Σεληνίων !! 
Τι αχυράνθρωποι και τι ανεγκέφαλοι κυβερνούν τη τοπική κοινωνία και τη χώρα ολόκληρη ; 
Βλάκες ,αμόρφωτοι ,αστοιχείωτοι ,προσπαθώ να σκεφτώ τι συμφέρον θα είχε κάποιος για να κάνει αυτό το κατασκευαστικό έκτρωμα ! 
Α.Μ.

1 σχόλιο:

  1. ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΣΕΛΗΝΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΕΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή