Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

“Θεσμοί” και πρωτόκολλα δεοντολογίας!

 
Ο Δήμος είναι θεσμός, ανεξάρτητα από το ποιος προσωρινά κυβερνά αυτό τον τόπο και οφείλουμε όλοι να τον σεβόμαστε κριτικάροντας καλοπροαίρετα πάντα πράξεις και παραλήψεις του. Από πού να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε! Πολλά τα παράτυπα και παράξενα των τελευταίων μηνών, φαντάζομαι από άγνοια και καλοπροαίρετα πάντα.
·         Κυρίαρχο πρόβλημα, πάντα η μη έγκαιρη και επίσημη ενημέρωση, αλήθεια υπάρχουν παράκεντρα κα Δήμαρχε και δεν το αναφέρουμε τυχαία… !
·         Η αδικαιολόγητη αύξηση των Δημοτικών Τελών κατά 50% και η απρεπή προσπάθεια των πληρωμένων κοντυλοφόρων να δικαιολογήσουν το ατόπημα, σαν ανώνυμοι σχολιαστές στα διάφορα blogs δεν σας κολακεύουν καθόλου, δεν είναι του επιπέδου σας κα Δήμαρχε μαζέψτε τους.
·         Η άδικη και συνάμα αδικαιολόγητη αύξηση μονομερώς της υδροληψίας της περιφέρειας που καλείτε να πληρώσει το μάρμαρο για λογαριασμό όλης της Σαλαμίνας και μάλιστα με τεχνικά τερτίπια (σπάσιμο κυβικών κ.α., αλήθεια ποιος  ιθύνον νους;). Εδώ κα Δήμαρχε πήγε περίπατο η ισονομία και ισοπολιτεία; Τώρα θα μου πεις, εδώ μια ολόκληρη κυβέρνηση έχει γράψει στα παλαιότερε των υποδημάτων της το ίδιο το σύνταγμα, η δήμαρχος και οι αυθαιρεσίες της σε μάραναν;
Κα Δήμαρχε με γνώμονα πάντα την καλοπροαίρετη κριτική, μπορείτε να δικαιολογήσετε σε όλους τους Σαλαμίνιους τα τελευταία ολισθήματα σας; Μαθαίνουμε πως έχετε υποσχεθεί στις 26/11 να “απολογηθείτε” (sic) στο διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΕΣΣ, εκεί θα σας ακούσουν 20 άνθρωποι όλοι κι όλοι, οι υπόλοιποι Σαλαμίνιοι κα Δήμαρχε δικαιούνται επαρκών απαντήσεων ή όχι; Δεδομένου ότι η πάλαι ποτέ κραταιά ΟΕΕΣΣ από 120/140 συλλόγους, έμεινε πλέον με 20/25 συλλόγους και μάλιστα “σώγαμπροι” του συλλόγου της Κυνόσουρας!!!
Η γνωστή σε μας καραμέλα, δεν υπάρχουν λεφτά όσο και το θεατρικό που πήγαν τα λεφτά, ήταν γνωστά σας κα Δήμαρχε από την προεκλογική περίοδο μια και ήσασταν παρούσα σε όλα τα δημοτικά συμβούλια και ψηφίζατε ή καταψηφίζατε ισολογισμούς, απολογισμούς και λοιπές οικονομικές πράξεις της απελθούσης διοίκησης.
Στο κάτω, κάτω αν και εφ’ όσον διαπιστώσετε λαθροχειρίες στα όποια οικονομικά των απελθόντων, δικαιούμεθα αφ’ ενός μεν να το μάθουμε, αφ’ εταίρου δε να τους παραπέμψετε ζητώντας μάλιστα την δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων για την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου Σαλαμίνας.
Αντ’ αυτού, πληροφορούμεθα ότι παρά το γεγονός  ότι πάρθηκε απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για παραπομπή στον Εισαγγελέα, της υπόθεσης της πλακόστρωσης του Ι. Ναού στο Αμπελάκι, ακόμα, δεν έχετε υποβάλει μήνυση ως Δήμος!!!!!!!!!
Προς τι αυτή η κωλυσιεργία; Οφείλετε ή όχι να μας ενημερώστε, ώστε να μπει φρένο στην φαντασία μας και στην παραφιλολογία των καφενείων, όπου άνευ λόγου και αιτίας εκτίθεστε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου