Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Πειραιάς και Σαλαμίνα «ψάχνουν» πολύ αργά την υποψηφιότητα για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα

PIRAEAS SALAMINA



Πηγή:  Kyriakos Maridakis

Ένα χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, ο Δήαμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και η Δήμαρχος Σαλαμίνας Ρούλα Νάννου, συναντήθηκαν μήπως και βρουν μια «κοινή περπατησιά» στο μείζον ζήτημα της υποψηφιότητας για την «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021».

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, όπως λένε και οι δύο πλευρές, οι δύο Δήμαρχοι συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ωστόσο οι όποιες προετοιμασίες για μια σοβαρή διεκδίκηση έχουν μείνει πολύ πίσω, καθώς οι «αντίπαλες» πόλεις, όπως Λάρισα και Τρίπολη έχουν έτοιμους τους φακέλους της υποψηφιότητάς τους και ουσιαστικά προηγούνται.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προκαταρκτικές συζητήσεις και οι προετοιμασία μιας πιθανής κοινής καθόδου Σαλαμίνας – Πειραιά με βάση την συμπλήρωση 2.500 χρόνων από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, είχαν ξεκινήσει από τις προηγούμενες Δημοτικές αρχές και με την συμβολή της τότε Περιφερειακής Αρχής Σγουρού, με τη στήριξη του ΟΛΠ.
Έκτοτε… χάθηκε το νήμα που ένωνε αυτές τις προσπάθειες και τώρα το ερώτημα είναι αν μπορεί να καλυφθεί το χαμένο έδαφος για μια σοβαρή πρόταση διεκδίκησης των δύο ιστορικών Δήμων του πρώτου λιμανιού, με τις πιθανότητες να μικραίνουν, εκτός αν δούμε κάποια έκπληξη.

http://kallikratis.net/

6 σχόλια:

  1. Τώρα το τι συζητήθηκε είναι...άλλο θέμα... Δεν χρειάζεται να το ξέρουμε οι δημότες,,, Ένα Γραφείο Τύπου υπάρχει, ή οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει, θα το αναλάβει ο εμπειρότατος δημοσιογράφος κ Μανώλης Δερτούζος ο έτερος "Καπαδόκης" που για άλλη μια φορά έκανε κωλοτούμπα προδίδοντας την παράταξη που τον έκανε δημοτικό σύμβουλο.
    Καλά λένε μια φορά κωλοτούμπας και αναξιοπρεπής πάντα τέτοιος θα είσαι Μάνο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο δίκιο είχε ο Τσάβες από τότε που ο "Καπαδόκης" ζήτησε και πήρε την αναρρωτική από το Δημοτικό Συμβούλιο για την μεσούλα του καλά και μας έλεγε ότι η μεσούλα είναι παραμύθα χωρίς δράκο αλλά είναι κωλοτούμπα.
    Τελικά ο "Καπαδόκης" πάσχει από WINDιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γρηγόρη, Λούλα θυμάστε από πότε σας έλεγε ότι πρόκειται περί κωλοτούμπας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οκ ρε λεβέντες πως κάνετε έτσι; Μια κωλοτουμπίτσα έκανα. Δεν έγινα και Κομανέτσι. Δύο της έφυγαν της ταλαίπωρης της Δημάρχου μας και είναι έτοιμοι κι άλλοι. Να μην της πάει και ένας από τους απέναντι; Θα με εξαιρέσει κι από την μήνυση για την WIND. Ο Τσαβαρής έχει πολλές πορτοκαλιές. Δεν έπαθε και τίποτα. Η πορτοκαλιά της Δημάρχου μας όμως ξεράθηκε. Πάπαλα. Έχει και την Ρηνούλα την αδυναμία μου που είναι τύφλα να έχει η Λάσκαρη στα νιάτα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φτού σου ξεφτύλα,ή μάλλον ούτε το φτούσου δεν αξίζεις.
    Γιά σένα ρε γυμνοσάλιαγκα μάλωσα εγώ και άλλοι τέσσερεις κουλουριώτες σύμβουλοι μέ τον Τσαβαρή.
    Ας πρόσεχε,τι να το κάνεις όμως έχασε το νησί μας

    Απάντηση

    Ανώνυμος2/9/15 15:57
    Τσαβες κωλόφαρδε...σου έφυγε το μεγαλύτερο βαρίδι
    Αυτός μπορεί να σου έφερε 700 ψήφους σου έδιωξε όμως τουλάχιστο 2000 κουλουριώτες

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος2/9/15 16:39
    950....


    Ανώνυμος2/9/15 17:08
    ΚΕΦΤΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ


    Ανώνυμος2/9/15 17:10
    3000 ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΤΕΣ ΚΛΠ

    Απάντηση

    Ανώνυμος2/9/15 15:59
    ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΧΑΜΕΛΕΩΝΤΑ

    Απάντηση

    Ανώνυμος2/9/15 16:20
    Η ενδεχόμενη αλλαγή της απόφασης για την wind και εξαίρεση από αυτή του κωλοτουμπα θα είναι προιον της μεγαλύτερης συναλλαγής που έχει γίνει στη πολιτική ζωή της Σαλαμίνας

    Απάντηση

    Ανώνυμος2/9/15 16:39
    ΜΑΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ,ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΚΜΑΙΤΑΛΕΥΤΗΚΕΣ ΜΟΝΟΣ ΕΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ WIND ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος2/9/15 16:56
    ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΠΕΣΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ?


    Ανώνυμος2/9/15 17:07
    Κάνη βίζιτες για να καλύψει τα κλεμμένα του ταχυδρομείου

    Απάντηση

    Ανώνυμος2/9/15 16:50
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    Απάντηση

    Ανώνυμος2/9/15 16:54
    Κωλοτούμπα τι τρέμεις μην αποκαλυφθεί???????
    Που σε κρατάνε κωλοτούμπα????????
    Τι φοβάσαι κωλοτούμπα??????
    Η μεσούλα σου πέρασε κωλοτούμπα?????
    Σου πέρασε χωρίς εγχείρηση κωλοτούμπα??????
    Γιά πες μας και μας την ........θεραπεία κωλοτούμπα..........
    ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ FOR EVER

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος2/9/15 16:55
    Ρέ παιδιά γιαυτό στο συμβούλιο προχτές ο κωλοτούμπας ζήτησε την εξαίρεσή του από την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στις 30-1-2015,για παραπομπή της υπόθεσης στη δικαιοσύνη με τα κινητά τηλέφωνα της wind????????
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ,ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


    Ανώνυμος2/9/15 16:56
    Παρτουζος for ever...κ έπεται ο σαπιοκοιλας.κ η τινα...εθεαθησαν στον Πειραιά με το MHNA...


    Ανώνυμος2/9/15 16:57
    ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΜΑΝΩΛΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ!!!!

    ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΑΝΩΛΑΚΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΙΟΥΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ WIND;;;;;;;;;;;;;;;;ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΣ;;;;;;;;;;;


    Ανώνυμος2/9/15 16:58
    οκ ρε λεβέντες πως κάνετε έτσι; Μια κωλοτουμπίτσα έκανα. Δεν έγινα και Κομανέτσι. Δύο της έφυγαν της ταλαίπωρης της Δημάρχου μας και είναι έτοιμοι κι άλλοι. Να μην της πάει και ένας από τους απέναντι; Θα με εξαιρέσει κι από την μήνυση για την WIND. Ο Τσαβαρής έχει πολλές πορτοκαλιές. Δεν έπαθε και τίποτα. Η πορτοκαλιά της Δημάρχου μας όμως ξεράθηκε. Πάπαλα. Έχει και την Ρηνούλα την αδυναμία μου που είναι τύφλα να έχει η Λάσκαρη στα νιάτα της.

    Απάντηση

    Ανώνυμος2/9/15 16:58
    Η ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΠΗΓΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ .ΕΝΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ WIND.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΖ ΦΑΚΕΛΛΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος2/9/15 17:00
    ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΛΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΘΙ;;;;;;;;;;ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΝΩΛΑΚΙ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΕΝΤΑΞΥ!!!!


    Ανώνυμος2/9/15 17:01
    Καλά άρχισαν να φεύγουν τα μέλη της πλειοψηφίας γιατί κατάλαβαν που είχαν πέσει;;;;;;;;;;; κ. ΔΕΡΤΟΥΖΟ και εσείς πήγατε στην κ. Νάννου.;;;; Η πολύ χαζός είσαι???? Η κάτι σοβαρό σου κρατάει????????? η νεκροψία θα δείξει.και ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΉΣ είναι πολύ καλός .στην δουλειά του.

    Απάντηση

    Ανώνυμος2/9/15 17:04
    ΧΑΜΕΛΕΩΝΤΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΛΑΜΟΓΙΟΑΡΠΑΧΤΑ ΔΑΣΟΦΑΓΕ ΟΥΣΤ ΦΤΟΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

    Απάντηση

    SALAMIS-NEWS2/9/15 17:08
    Θερμή παράκληση,
    Σας παρακαλούμε αποφύγετε τους ακραίους χαρακτηρισμούς ώστε να μην αναγκαστούμε να αφαιρέσουμε τα ανώνυμα σχόλια στην ανάρτηση.


    ΑπάντησηΔιαγραφή