ΦΩΤΟ...
Σε ένα εγκαταλελειμένο αυτοκίνητο, έχει βρει καταφύγιο ένας άστεγος ηλικίας περίπου 40 ετών, στα Παχιανά στα Χανιά.
Πρόκειται για το... αυτοκίνητο δημοτικού συμβούλoυ, για το οποίο,  μάλιστα, έχει ήδη υπάρξει ειδοποίηση προκειμένου να αποσυρθεί, καθώς, σύμφωνα με το flashnews.gr, οι γείτονες ενοχλούνται από την παρουσία του άστεγου.
Ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Νίκος Παπαντωνάκης ο οποίος πριν από δύο περίπου μήνες γνώρισε τον Γιώργο, όταν του ζήτησε τα κλειδιά του οχήματος για να "βολευτεί" προσωρινά.
«Είχα ένα εγκαταλελειμένο αυτοκίνητο εδώ και μου ζήτησε να μείνει. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα γιατί θεώρησα απαράδεκτο ένας συμπολίτης μας, ανεξάρτητα από που προέρχεται να μένει εκεί», λέει ο κ. Παπαντωνάκης, ο οποίος ενημέρωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες τόσο της πρόνοιας όσο και της αστυνόμευσης, ζητώντας χρόνο για την μη απόσυρση του αυτοκινητου μέχρι να βρεθεί μια καλύτερη λύση για τον Γιώργο.
Από την πλευρά της η υπηρεσία της πρόνοιας του Δήμου, έχει ευαισθητοποιηθεί με το ζήτημα και προσπαθεί, κόντρα σε γραφειοκρατικά εμπόδια να βοηθήσει τον 40χρονο.